Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha sokat gondolunk valakire,...

Ha sokat gondolunk valakire, azt megérzi?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 07:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
Szkeptikusok! Nem kell hinni benne, de ez a dolog igenis létezik! Velem számtalanszor előfordult már ilyen eset.
2013. máj. 1. 10:43
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim elváltak, többet vagyok apunál mint anyunál, de mindennap beszélek anyuval telefonon. Többször volt már olyan, hogy anyu megkérdezte, hogy nem-e beszéltem róla, vagy gondoltam rá (mittomén) tegnap este (most csak mondtam valamit), visszagondoltam, és de! beszéltem róla apuval és basszus mindig eltalálja. Nem sokat beszélek apuval róla, mert az ilyen beszélgetések sajnos nem mindig sülnek el jól.

A másik a fordítottja: van, hogy akarok aputól valamit és véletlen vagy inkább akaratomon kívül és úgy szólok neki, hogy "anyu". Erre mindig kiderül, hogy abban az időben anyu rólam beszélt valakinek.

Szóval létezik, legalábbis szerintem van ilyen.

Mindig kerestem az ilyenekre a tudományos magyarázatot, de mint ahogy előttem is írták "az élet mindig rácáfol".

A válasz egyszóval: szerintem igen:)

2013. máj. 1. 11:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2013. máj. 1. 11:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és hamarosan jelentkezni fog, de az is lehet, hogy azért gondolsz rá sokszor, mert ő is rád gondol, nálam ez már ezerszer több ismerősömmel is megtörtént.
2013. máj. 1. 15:23
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a dolog igenis bizonyítható tudományos érvekkel. Mint tudjuk az agyban elektromosság (is) működik, és az élő emberek agya egy közös "frekvenciát" használ. Ha valaki nagyon erősen koncentrál egy adott személyre, akkor a gondolt személy valamilyen formában (akár tudtán kívül) fogja a jelet és tud rá válaszolni.
2013. máj. 1. 21:27
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És ha olyan emberre gondolok,akit csak látásból ismerek,és ő is engem?Szerintetek?
2013. máj. 1. 23:41
 17/28 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo:ènis pont ilyen helyzetben vagyok :)
2013. máj. 2. 19:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
És milyen gyakran látod,hol?Valami jel,hogy bejönnél neki?Gondolom tetszik az illető
2013. máj. 3. 23:03
 19/28 A kérdező kommentje:
Hetente 2x-3x latom, es igen nagyon bejön, de nemtudom hogy én tetszhetek e neki, mer ilyenkor hajlamos vagyok képzelödni is :)
2013. máj. 4. 15:44
 20/28 A kérdező kommentje:
Jah és járok fitnessbe,ott szokom látni
2013. máj. 4. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!