Szerintetek ha gondolunk valakire, akkor megérzi?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 02:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem van valami még nem mérhető kapcsolat, erőhatás, vagy nevezzük bárhogy, ha bizonyos feltételek teljesülnek (őszinteség, nyitottság, tiszta szív...).
2/4 anonim válasza:
Nem, kivéve ha nagyon sok feltétel teljesül, ahogy az előző írta (bár a feltételekkel nem értek egyet). Kérdező, levezetnéd nekem a folyamatot, ahogy véleményed szerint ez megvalósulhat?
3/4 anonim válasza:
volt ilyen eleg sokszor, pld gondoltam egyik ismerosomre kb egy ora belul kaptam tole sms-t, vagy osszefutottunk az utcan, folyton jelentkeztek valamilyen uton-modon,pld volt hogy gondoltam egyik ismerosomre es, hogy mi lehet vele, apam megkert, hogy vigyem el temetesre es ahogy kiszalt kiszaltam en is ott osszefutottam az ismerossel, hitnek es a gondolotnak nagyobb ereje van mint ah azt gondolnank csak effektiven hasznalni memtudjuk, sokat gondolok arra pld h gazdag leszek es mindenhonnan jon a penz, tesom meg arra hogy jooj milyen szrgeny vagyok es csak kiadasai vannak, es eleg nagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!