Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bárhol vagyok, az elektromos...

Bárhol vagyok, az elektromos dolgok elromlanak?

Figyelt kérdés
Itthon egymás után romlanak el a kütyük(először a tv,aztán a másik tv,aztán a 2 új tv,számítógép,laptop,2 telefonom egymás után ugy hogy semmit nem csináltam velük).Az utcai lámpának nem volt eddig semmi baja,de amikor közeledtem,repdesni kezdett.Mi ez?Nagyon félek.Volt már valakivel hasonló?Hogy oldódott meg?

2017. ápr. 9. 07:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

:D tök jó a kérdésed:D

Sajnos ezotériás válasszal énse tudok válaszolni. Az utánam komentelok biztos kifognak találni valamit. De ha tényleg szándékosan romlik el körülöted minden, akkor hadifegyverként is jól leszel:D

De hagyjuk abba a viccet.

Szerintem sokkal inkább valahol a falban kiéget egy kábel és az okozza az elromlást. Telefonod ha töltöre rakod a vezeték miatt ugyanugy elromolhat. Az utcai lámpávol meg a nagy villanykörte van merülöbe ami ha kihuny cserélni fognak. Peched van de járj utána a házadbelli vezetékeknek.

2017. ápr. 9. 12:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Az utcai lámpa,ami repdesett,a házunktól jóval messzebb van.Minimum 60m van a lakásunk és a lámpa között.Nem a mi utcánkban van a lámpa
2017. ápr. 9. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Jól mondja a 10-es. Feszült vagy, az elektromos kábelekben is feszültség van és a kettő már túl sok a gépeknek.

Inkább hívj ki egy villanyszerelőt, ne ide írkalj az idiótáknak

2017. ápr. 9. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo. En az utcai lampra azt irtam hogy fogyoban van az égője.
2017. ápr. 9. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:

az én környezetemben is voltak elektromos anomáliák.

rövid időn belül tönkrement a telefonom, a tv-m és leégett a számítógép egy márkás táppal és túlfesz-védelemmel.

az egy társasház volt, tökéletes elektromos rendszerrel.

azóta elköltöztem, itt régi a rendszer és nincs kiépítve földelés, ennek tulajdonítom, hogy folyamatosan internetes és számítógépes problémák vannak (összeomlások, akadozások), rövid időn belül tönkrement még egy telefon, két számítógép és egy mikrohullámú sütő is.

azt viszont nem tudom ennek tulajdonítani, hogy a házunk előtt folyamatosan elalszik a világítás, szinte havonta-kéthavonta jönnek ki javítani.

múltkor meg úgy megráztam egy ügyintéző kiscsajt, amikor hozzámért, hogy fél percig fogta a kezét.

2017. ápr. 10. 22:31
 16/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok...

ja! és -20 fokban is tűzforró a kezem, nem tudom mennyire függ össze...

2017. ápr. 10. 22:55
 17/19 A kérdező kommentje:
De ez borzalmas! Evel nem lehet együtt élni
2017. ápr. 13. 13:38
 18/19 anonim válasza:
Hogy tud egy lámpa repdesni? Van szárnya?
2017. ápr. 13. 17:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Hogy tud valaki ennyire barom lenni?
2017. ápr. 14. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!