Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bárhol vagyok, az elektromos...

Bárhol vagyok, az elektromos dolgok elromlanak?

Figyelt kérdés
Itthon egymás után romlanak el a kütyük(először a tv,aztán a másik tv,aztán a 2 új tv,számítógép,laptop,2 telefonom egymás után ugy hogy semmit nem csináltam velük).Az utcai lámpának nem volt eddig semmi baja,de amikor közeledtem,repdesni kezdett.Mi ez?Nagyon félek.Volt már valakivel hasonló?Hogy oldódott meg?

2017. ápr. 9. 07:22
1 2
 1/19 anonim válasza:
42%
Készíts VLOGOT xd mert én elhiszem hogy ha ez igaz, nem is vicces, de nehezen hihető
2017. ápr. 9. 07:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Inkább félelmetes,mint vicces..és kezd idegesítővé vállni
2017. ápr. 9. 07:54
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
És hogyhogy most nem romlott el a géped? Az erőd most hagyta kiírni ezt a kérdést? :D
2017. ápr. 9. 09:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, nekem egyszer ment a mosógép fogta elromlott, a monitorom behalt, csőtörés volt, elment az áram az egész utszába, mikor viszajött, és vetem új monitort elment a net és leolvadt a biztosíték, rá egy hétre behalt a mikró, de nem gondoltam para dolgore, de msot hogy mondod:'D
2017. ápr. 9. 09:39
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

És nem perelted az eon-t? 🤔

2017. ápr. 9. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:
29%

Legjobban úgy bizonyosodhatsz meg arról, hogy te okozod mindezeket, ha legalább 3 hétre kiköltözöl a Szahara közepébe.

Ha ott is...

Nos akkor olyannyira földönkívüli vagy, hogy vigyáznod kell, ne lebegj!

2017. ápr. 9. 09:47
 7/19 A kérdező kommentje:
😂😂köszönöm hogy mindenki elmarháskodja a kérdést..
2017. ápr. 9. 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
4. vagyok, ez tényelg így volt, tök szar volt net nélkül:/ gondolj bele, eggy természetfeletti se akarna ijen rosszat, még az ellenségemnek se ><
2017. ápr. 9. 10:01
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem itthon is ez van?

Mert nem lehet valami zárlat?

2017. ápr. 9. 10:10
 10/19 thoomas26 ***** válasza:
66%
Akikkel ténylegesen előfordulnak ilyesmik, azoknak a mindenkori tudatállapotukban keresendő az ok - és talán a megoldás is. Talán innen próbálj közelíteni; mi változott meg benned, mióta úgy érzed, hatással vagy elektromos eszközökre? Nem vagy feszült? Nem bánt valami? Kell, hogy legyen egy viselkedési minta, melyet összekapcsolhatsz e jelenségekkel és akkor annak a megszüntetésével talán megoldódhat a problémád is.
2017. ápr. 9. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!