Hogy nevezik azt a "képességet", mikor az ember közelében tönkre mennek elektromos eszközök, ha ideges? Kordában lehet ezt valamivel tartani?
Ezt a képességet nem nevezték el tudtommal sehogy, mivel a személy nem direkt csinálja ezt, néha a tudta nélkül történik ez a jelenség, hanem a poltergeist jelenség egyik mellékének tekintették.
Szerintem nem lehet kordában tartani, bár olyan eseteket olvastam, hogy csak olyanoknál fordult ez elő, akinek valamilyen komoly problémái voltak az életében. Pl. túl stresszes vagy az iskolában közösítették ki stb.
Igen, képesség helyett jobb kifejezés a jelenség szó.
Szóval, velem előfordult sokszor ilyen eset.gyakran vagyok stresszes, ideges és rendszerint olyankor megy tönkre a közelemben valami.A leglátványosabb az volt, mikor dühösen besiettem a szobába és a tv leesett a tv szekrényről, holott évekig stabilan állt rajta.Senki, semmi nem volt ott, ami lelökhette.De volt még sok más eset...
Nem jó, hogy akaratomon kívül tönkreteszek dolgokat :(
Előfordult már többször olyan is, hogy ha valamire (kisebb tárgy)hirtelen ránéztem, megmozdult.Pl a csészében ami soká ott állt érintetlenül az asztalon, körbefordult benne a kiskanál, amint hirtelen ránéztem(szándékosan nem sikerül!).Ehhez hasonló est is megesik időnként.Ez viszont már gondolom, nem poltergeist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!