Családállításon, aki állított: kijött, hogy volt egy meg nem született ikertestvéred?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás jelleggel érdekel a dolog. Szóval, ha igen, ha nem, kérlek, írd meg! Azt is, hogy van-e rá bizonyíték: ketten/többen voltatok, pl. ultrahangfelvétel.2017. ápr. 6. 23:31
11/16 Merszike válasza:
Szia!
Engem nagyon érdekelne ez a téma, mert igaz nincs rá bizonyíték, de valószínű nekem is lehetett egy ikrem, hiszen mindenből kettőt veszek és nem tudom miért, és olyan jelek vannak, amik erre utalnak. szívesen beszélgetnék olyanokkal akiknek hasonló a tapasztalatuk.
12/16 anonim válasza:
Én kineziológusnál voltam először, ő először kérdezgetett, hogy volt-e képzeletbeli barátom fiatalkoromban. Miután megvizsgált azt mondta, hogy azért kérdezett, mert arra gyanakodott, hogy az önbizalomhiányom azért van, mert volt egy ikertestvérem, de miután "megnézett" azt mondta, hogy tévedett, egyedül voltam végig a pocakban. A családállításon szintén nem jött képbe egy ikertesó. Ellenben a születési, magzatkori behatásaimról a kineziológus véleményével egybecsengő eredmény jött ki a családállításon.
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves Edina! Nem akarlak elkeseríteni, de az első lombikbébi 1978-ban született. Te nem születhették lombik-programból. Amúgy a donor kilétét akkor sem árulnák el neked, ha történetesen ez lett volna a helyzet. A donor az donor - nem apa akar lenni, csak az anyagot adja.
2019. szept. 27. 20:25
14/16 anonim válasza:
Aki ott járt szinte mindenkinek, nem tudom, én nem hiszek ebben az egészben. Adtam neki esélyt, de semmit nem változtatott az életemen, a rendes terápia az, ami segített. Nekem nagyon ezó ez az egész. Kap az ember egy ködös szöveget, ami vagy úgy volt, vagy nem, viszont sokan könnyen beleélik magukat, hogy aha, szóval nem is vele van a gond hanem xy felmenővel... Megdöbbentő, milyen sokan hisznek az ilyesmikben.
15/16 anonim válasza:
Visszatérve, és bocsi 10., de pont a te eseted is mutatja, mi a gond ezzel az egésszel. Mindened bele van magyarázva abba, hogy nem ismerted a donort, és te emiatt vagy versengő, késel el, stb. Nettó belemagyarázás. Meg mi az, hogy két félig idegen? Volt apád, felnevelt becsülettel, nem idegen egy cseppet sem. A donor pedig donor, ahogy a kérdező is írja, nem akart az apád lenni, csak segíteni házaspároknak.
16/16 anonim válasza:
Jah, ahogy szinte mindenkinek. Ez egy ködös ezo, semmi több, szerencsére a korábbi évekhez képest kezd kimenni a divatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!