Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a sors ismét...

Lehetséges, hogy a sors ismét lecsapjon a családunkra?

Figyelt kérdés

Bocsi, jobban nem tudtam megfogalmazni. Szóval, kifejteném...

Sokat gondolkodtam azon, amit most leírok, bár lehet, hogy csak beleképzelem a szerencsétlen véletlenbe a sorsot.

'98ban elestem biciklivel, és a térdemről nem akart elmúlni a vérömleny. Egy hónapig szenvedtem vele, mire megműtötték, és újra tudtam rendesen járni. Ezután 2000ben anyum balesetet szenvedett, eltörött mind a két kulcscsontja, és agyrázkódása lett. Ez után kezdtem gondolkodni, hogy előbb nekem volt olyan sérülésem, amivel kórházba kerültem, majd anyumnak. Ezek után biztosan apum jön, csak nem tudtam, hogy mikor, és mennyire komoly sérüléssel, hisz én egy semmiség miatt kerültem be, anyumnak az életét a bukósisak mentette meg.

Aztán jött is a dolog 2007ben, apukámnál tüdőrákot diagnosztizáltak, majd amikor abból kigyógyult, agydaganata lett, amelyben 2008ban meghalt.

Most nemrég eszembe jutott ez az egész dolog, és elkezdtem gondolkodni, hogy ha esetleg ez folytatódik, akkor én következem megint. És gyors fejszámolással kiszámoltam, hogyha ilyen sebességgel történnek a dolgok, akkor 2019ben, azaz 30 éves koromban fog valami komoly sérülésem lenni, ami rosszabb, mint a halál, mivel az már megvolt... És ez után megint anyum jön, 2032ben, amikor ő már 72 éves lesz.

Ez szimpla gondolatvezetés, amiben látok relációt, bár lehet, hogy csak én képzelem bele. Ti mit gondoltok?

2010. máj. 11. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Néha megesik, hogy nem esik...
2010. máj. 11. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne lohalld bele magad,mert még a végén bevonzzod.az élet ennél százszor is bonyolultabb,és ha csak egy döntésed más irányba megy,az egész sorsod ahoz igazodik..szerintem ennyire egyértelmű sorsok pedig nincsenek,bár nem mondhatom,hogy nem lehetséges.De a jövőd szemponzjából ezt egyféleképp érheted el,pozitívan gondolkozol!Lehet,hogy közhely,de sokat jelent.És jobb életet élj,ne igyál,ne drogozz,sokat kapcsolódj ki,és legyél mindíg optimista,mégha az élet nem is úgy alakul...A relációt én is látom,de az élet más.Bármit meg tudsz változtatni,csak akarni kell!
2010. máj. 11. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:

ez olyan.....megszülettem vááltörés törés...5 évesen fejbetörés...tízévesen mind két kezem eltört ...egyik csuklóm másik könyököm. aztán 15 évesen semmi,16 elestem vége lett a kézilabda pályafutásomnak.Azóta semmi nem történt velem,pedig 20 évesen igencsak féltem.

Ez szerintem szimpla bemagyarázás.

Ne félj,mert aki félve él az kimarad minden jóból.Ha jön hát jön de addig legyen teljes az életed.

2010. máj. 11. 16:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreértenétek, szólok, nem félek, ezen csak elgondolkoztam. Eddig nem jutott eszembe, már vagy 5 éve. Amúgyis páromnak mondtam, amikor kiderült, hogy kavart egy csajjal, hogy csak még 32 évig bírja ki mellettem, utána úgyis meghalok rákban, ahogy apum is. Ettől függetlenül teszek ellene, nem iszok, cigizek, drogozok, nem teszek azért, hogy beteg legyek, de mit tagadjam... benne van a génjeimben, és ha úgy alakul, nem tudom kivédeni.
2010. máj. 11. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon nagy hülyeség :S mármint ez a számos dolog... még abban lehet is valami (bár nem hinném...), hogy így mennek "sorban" a dolgok, mint egy sorozat, de az éveket szerintem ne számolgasd. ezek amúgy véletlenek
2010. máj. 11. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Legalabb ne erre koncentralj, hanem pozitiv es jo dolgokra. Vagy azt akarod, h megtortenjen??? Hulyeseg, ne filozz lyeneken, ne szamolgasd h mikor tortenik veled komoly baj!!! Inkabb elj a manak, carpe diem.
2010. máj. 11. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Bebeszéled magadnak! Van úgy, hogy én felelés előtt csinálok ilyet és nahát én felelek :@
2010. máj. 11. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Én inkább azt vettem észre, hogy a rossz dolgok és a jók is sorozatban történnek. 1999-ben volt egy nagy szerelmi csalódásom, amúgyis depis tindzserkorszakomnak ez nagyon betett, plusz Mamánál rákot diagnosztizáltak, 2000-ben meghalt, 2001-ben a 20 éves öcsém halt meg, rá 3 hónappal a 14 éves kutyusom, akivel felnőttem, akit imádtam, akkor azt hittem, kipusztul az egész családom, engem is beleértve. 2004-ben Anyám is meghalt. Valahogy csőstül jöttek a bajok, főleg 2001-ig csak kapkodtam a fejem. De ugyanígy a jó dolgok is. Eszemben sincs számolgatni, meg statisztikázni, hogy vajon mikor jövök én.

Amúgy meg miért vagy még a pároddal, ha mással kavart???

2010. máj. 12. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert akkoriban elég rossz volt a kapcsolatunk, el akart hagyni, de nem tette, mert sikerült megváltoznom, és azóta javulgatnak a dolgok. Amikor rájöttem, pont akkor zárta le a csajjal a dolgot. Semmi nem volt közöttük, csak tervezték, hogy megd.ugja, de a csaj gombás lett, így füstbe ment az egész.
2010. máj. 12. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Huha' A csaj gombas lett s fustbe ment az egesz. Az a baj, hogy van egy csomo lany, aki nem gombas. Miben valtoztal meg? Ne haragudj de en a helyedben elhagynam. Ha egyszer megcsalt, megy az tobbszor is. Szerintem.
2010. máj. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!