Ez szerintetek a Sors játéka?
Én hiszek a Sorsbanhisz a kérdés alanya is a sors miatt lett nekem:)
A történet az,h elsőéves voltam 200km-re az otthonomtól,ez 3,5 órányi buszút,kollégista voltam emiatt. A párom innen lakott 1 órányira,hétvégente találkoztunk.Komolyan vettük és felmerült az összeköltözés téma,hisz neki ott lenne munka ahol én tanulok,de a szüleim és én sem nagyon támogattuk az ötletet.Szülők oka a pénz,én pedig még nem éreztem magam felkészültnek(ez az első szerelmem,9 hónapja tart).A szüleimnek is az volt a kikötése,hogyha nem kerülök be kollégiumba,akkor pénz ide vagy oda költözzünk,nem bánják,mert látták mennyire akarom tehát maradtunk abba,h koliban maradok,de ő abba a városba költözik ahol tanulok.Ámde kiderült,nem vettek fel a kollégiumba újra,mert kevés volt a pontszámom..így felmerült újra az összeköltözés..és most már kicsit készebbnek érzem magam rá,mint akkor(akkor úgy 3-4 hónaposak lehettünk kapcsolatilag).
Szerintetek a Sors így üzen ,h együtt kell élnünk, és bízhatok ebben,vagy csak buta véletlen lenne?
Köszönöm a választ!
(én 20/l ő 27/f)
szia!
Lehetséges. A sors gyakran problémákat zudít ránk és jelek tömkelegét küldi, hogy figyelmeztessen nem jó úton járunk. :)
Won
I am the Destiny.
Destiny says: I'm pissed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!