Félek az alvásparalízistől, amióta hallottam róla. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy haverom mesélt róla tegnap, én utánna néztem neten még bővebben, és tegnap óta félek, tegnap is alig bírtam elaludni. Félek, hogy velem is megtörténik majd stb.2017. márc. 20. 18:34
11/16 anonim válasza:
Pedig lehet ám élvezni is. A 9-es nem mondott hülyeséget. :D Nekem is volt már hasonló... :)
Igazából rajtad múlik, hogy jó vagy rossz élmény lesz-e. Nekem csak pár alkalommal volt, de azóta is várom vissza. :D Meg hát számomra érdekes jelenség.
12/16 A kérdező kommentje:
Rajtam múlik, hogy rossz vagy jó élmény lesz - e? Hmm.. ez érdekes, és ez, hogy múlik rajtam? Lehetséges befolyásolni, vagy valami?
2017. márc. 20. 20:19
13/16 anonim válasza:
Úgy, hogy felfogod, hogy ez nem valóság hanem a valóság és a képzelet keveredése.
Semmi következménye nem lesz, nem halsz bele, nem kell megijedni és kész.
Amúgy ha eddig nem volt már nem hiszem, hogy lesz.
Bár nem írtad hány éves vagy...
Kivéve ha rászoksz a drogokra :D
14/16 A kérdező kommentje:
Lassan 14 leszek.
2017. márc. 20. 20:31
15/16 anonim válasza:
Én egyik tanítványom nagyon egyszerűen kigyógyítottam szenvedés tapasztalásból paralíziseiben.
ha szeretnéd, írj rám.
16/16 anonim válasza:
semmit, engedd el. Sőt ha rátanulsz egész jó móka is lehet belőle. De első feltétel hogy engedd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!