Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Párhuzamos valoságok léteznek?...

Párhuzamos valoságok léteznek? Vagyis hallottam róla. Hogy is kell elképzelni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 19. 13:39
1 2
 1/16 anonim válasza:
70%
Párhuzamos dimenziókra gondolsz? A fene se tudja. Még a tudósok sem.
2017. jan. 19. 14:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor legyen dimenzió. Amit csak meditációval és különleges koncentrálással (alfa szint) tapasztalhatunk?
2017. jan. 19. 14:16
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
hát erről olvstam egy cikket elvileg eddig 5 db dimenzió létezik de lehet hogy sokkal több. szerintem rengeteg létezik
2017. jan. 19. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg létezik és újak keletkeznek.
2017. jan. 19. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
2017. jan. 19. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem létezhetnek, mivel az idő relatív (einstein), és a gravitáció is az, hiszen össze tud sűrűsödni, és ki tud tágulni (feketelyukak).

A dimenzióknak akkor miért ne lehetnének ugyanilyen tulajdonságaik?

2017. jan. 19. 16:21
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Tegyük fel van egy szuperjó távcsöved, és ellátsz vele többezer fényévnyire, ahol marika néni főzi a konyhában a lekvárt.

Valójában már lehet, hogy ez az eseménysor nem is létezik, de az érzékeid csak most fogják fel.

Tehát innentől relatív, hogy egy távcsővel érzékelsz, vagy a szemeddel, vagy mindkettővel.

A távcső tudja azt amit a szemed nem, akkor most melyik az igaz? A párhuzamos valóságok is minden bizonnyal léteznek, csak még nincs hozzájuk "távcső".

2017. jan. 19. 16:24
 8/16 A kérdező kommentje:

#7-érdekes megközelítés, de ez inkább valamilyen idő torzulás féleség. Mert ugyebár a párhozamos dimenziókba (világokba) nincs időbeli torzulás, minden ugyanakkor történik, csak a cselekvés, a tettek másak. A párhuzamos dimenziok ugyanabban az időben fordulnak elő, csak más történésekkel, eseményekkel. Az összes dimenzio egyforma nem lehet, mert akkor az már ugyanaz az egy dimenzio, ami a jelen fizikai dimenziónk, amiben élünk. Ez magával vonzza a tényt, hogy akkor csak ez az egy.

Ezért mondtam, hogy a tobbi dimenzio nem lehet olyan mint a mostani létsík, mert pl. ha a 10-dik dimenzio is pont olyan mint ez, akkor magátol értetődő, hogy abban is ugyanugy létezünk. Pedig nem, egyszerre csak egyben létezhetünk, cselekedhetünk, egy bizonyos módon. Remélem érted...

2017. jan. 19. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez csak egy hipotézis. Ha kvantumszinten osztódik egy kvantumállapot több részre, akkor minden variáció más világban jelenik meg. Ha ez igaz, akkor az energiamegmaradás nem igaz, az is igaz, hogy az ősrobbanásban is hiszünk és az is cáfolja az energiamegmaradást, de az ugye a jelenlegi materialista világnézettel egyezik, ezért azt lehet nyomni ezt pedig nem.

Az elmélet szerint bizonyítani soha nem lehet a párhuzamos valóságokat, mert nem léphetsz interakcióba egy olyan világgal. Innentől kezdve tökmindegy nekünk.

Egy kvantumfizikus.

2017. jan. 19. 17:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. jan. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!