Ti mit csinálnátok, ha több párhuzamos világból találkoznátok a hölgy és férfi alteregótokkal egyszerre és tudnátok egymásról kik vagytok?
Figyelt kérdés
Tudatosan írtam, hogy tudnátok egymásról, mert ha nem tudnátok lehet elsétálnátok egymás mellett.2016. máj. 24. 21:26
1/12 anonim válasza:
Én nő? Inkább az a kérdés, hogy mit nem csinálnék magammal. Abban viszont biztos vagyok, hogy leszbikus lennék. :D
3/12 A kérdező kommentje:
Egyéb válasz? Nem lennétek kiváncsiak ők milyenek, vagy tudnátok e munkába csapatba együtt dolgozni?
2016. máj. 24. 21:50
4/12 anonim válasza:
Ez akkor lenne érdekes, ha nem tudnánk egymásról:)
5/12 A kérdező kommentje:
Úgy biztos elkerülnétek egymást.
2016. máj. 24. 22:17
6/12 piriiiii válasza:
Miért biztos, hogy elkerülnénk egymást?
Lehetséges, hogy ez nap mint nap megtörténik és ezekből lesznek a szerelmespárok.
Milyen több világról beszélsz egyébként?
És nem helyesebb úgy a kérdés, hogy a hölgy/férfi alteregótokkal? Én nő vagyok, tehát, ha a hölgy énemmel találkoznék, akkor... önmagammal? Vagy mire célzol?
Engem jobban izgat az, hogy a, mondjuk 10 évvel idősebb, konkrét önmagammal milyen lenne találkozni.
De mindkét esetben beszélgetnék a férfi alteregómmal vagy a 10 évvel későbbi önmagammal.
8/12 A kérdező kommentje:
Ez nem a hegylakó. Hehe
2016. máj. 24. 22:59
9/12 A kérdező kommentje:
Hát poénos lenne, ha többen saját magukkal járnának. :D
2016. máj. 24. 23:02
10/12 anonim válasza:
Hogy önmagában valaki szerelmes mindegy, hogy párhuzamos énnek nevezzük, de eléggé bizarr. Én nem szeretem magamat "úgy", úgyhogy biztos szakítanék magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!