HA valakivel álmodok, akkor ő is rólam álmodik?
Figyelt kérdés
Egy csoporttárs lánnyal álmodtam :D le írnátok nektek mi volt a tapasztalatok ilyen téren ? :)2015. szept. 15. 20:02
2/6 anonim válasza:
Én is sok lánnyal álmodtam már, és megkérdeztem tőlük is, hogy álmodtak-e rólam, és azt mondták, hogy igen, tehát elvileg ha álmodsz valakivel előbb utóbb ő is álmodik rólad, vagy fordítva. :)
3/6 Legoman válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire volt szoros a kötelék azon a napon köztetek.
Ha egész nap együtt voltatok, és élveztétek egymás társaságát, akkor az nagy esély van rá, hogy ő rólad fog álmodni, mivel az agya feldolgozza a nap eseményeit, és te is róla, pont emiatt.
Viszont, ha ő nem álmodott rólad, de te igen, akkor az jelenthet olyat, hogy több érzelmet közvetítettél felé azon a napon, legalábbis próbáltál, és ezeket dolgozod fel. Ő pedig azért nem álmodott rólad, mert nem fogadta ezeket az érzelmeket, amiket feléje tápláltál. Ezek az érzelmek lehetnek olyanok, mint az öröm, bánat, társasági érzés, szerelem stb. Szóval, mindenféle érzésről van itt szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Előtte napokon beszélgettünk :)
2015. szept. 15. 20:29
5/6 anonim válasza:
Dehogy! Gondolj bele, mi van akkor ha olyasvalakivel álmodsz, aki már elhunyt. Vagy mondjuk egy híres emberrel akit te ismersz, álmodhatsz vele, de ő már aligha.
6/6 anonim válasza:
Ez nem valószínű.... Egyszer álmodtam a barátnőmről, mert sokat gondoltam rá, mikor pár napra elmentek nyaralni szüleivel. Aztán megkérdeztem tőle, hogy akkor este mit álmodott és azt mondta, hogy semmi tök jót aludt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!