Léteznek párhuzamos valóságok szerintetek?
Embertől függ,hisz-e ebben az elméletben.
Szerintem túl nagy a Világegyetem hogy semmi más "életjel" ne legyen a Földön kívül,de ki tudja.(személyes vélemény csak!)
Ha esetleg érdekel,hallottam pár jót erről a könyvről,többekközt ezzel a témával foglalkozik:
Michio Kaku - Párhuzamos világok
Valamint a bevándorlók az alternatív univerzumokból rész,ne haragudj,de ne legyél olyan buta hogy ezt elhiszed.:D
Ők is csak emberek,csak problémásabb helyről jöttek,de egy alternatív univerzum?Ez megnevettetett.
A tudomány jelenleg elfogadott álláspontja 11 Dimenziót külömböztet meg.
Ha kicsit utánnanézel(mely dimenzió mit takar),akkor látni fogod,hogy a tudósok mi miatt tartják lehetségesnek az időutazást.
A tudomány emberei jelenleg is azon dolgoznak,hogy ezeket a számunkra még ismeretlen dolgokat felfedezze.
Ajánlom figyelmedbe Morgan Freeman(biztos rosszul írom a nevét xd)egyik sorozatát a Discovery Science
csatornán.
A pontos címe:Morgan Freeman:A féregjukon át
....
Ha utánnanézel,akkor látni fogod,hogy ez nem csak egy ezoterikus dolog
hanem a tudományágazatok által is felvetett kérdés.
Már Einstein fejében is megfordúlt a párhuzamos dimenziók létezése.
Ő dolgozta ki az általános térelméletet,mely párhuzamos dimenziók létezését veti fel.
Érdemes ennek is utánnajárni.
Hogy elhiszem e?
Ha Stephen Hawking lehetségesnek tartja=Én hiszek benne.
Szerintem is van valami a Földi léten túl is.
Az más dolog, hogy a párhuzamosban is ugyanilyen fizikai testben élünk-e, vagy valami másmilyen formában létezünk.
A Discovery Science csatorna rendszeresen foglalkozik ezekkel a lehetőségekkel, témákkal.
"féregrésbe":
Majdnem eltaláltad a nevét:féregjuk
Róluk anyit érdemes tudni,hogy egy valóban létező dologrol van szó.
Ez egy,a galaxisok közepén megtalálható,hatalmas gravitációval(több ezerszeres a föld gravitációjához képest) rendelkező anyag.
A jelenlegi álláspont szerint az univerzum keletkezésekor jöhettek létre,amikor hatalmas energia keletkezett.Az energia egy része féregjukakká sűrűsödött össze,és így keletkeztek.Még a legmodernebb távcsövekkel is alig lehet őket észrevenni,szinte elvesznek az univerzum sötétségében.Jellegzetes fekete gyűrű veszi őket körül.
Az egyikről kép is van a fent látható linkre kattintva,a cikkben megtalálod.
Ha megnézed a cikkben található fotót,láthatod hogy meghajlik a fény.
Szoval amit látsz fényeket a féregjukon,azok valólyában a féregjuk mögött lévő csillagok fényei.
Az időutazáshoz elég lenne körözni körülötte egy űrhajóval. A hatalmas gravitáció végett néhány év alatt töbszáz évet utazhatnánk a jövőbe.
Ez Michio Kaku elméleti fizikus egyik lehetséges elképzelése.
De még a közelükbe se lehet menni,mert a hatalmas gravitáció miatt mindent összeroppant maga körűl.Az más dolog hogy fényévekre vannak tőlünk.Így mégha akarnánk is több generációba telne odaérni.
A féregjuk az nem féregjuk, hanem féreglyuk!
Bocsi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!