Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért jön át rám minden...

Miért jön át rám minden ismerősöm, rokonom, családtagom betegsége?

Figyelt kérdés
Kezdődött a bátyámmal, akinek fájt a végbele, szorulása volt, volt orvosnál is, de amikor elmondta nekem, hogy mi a baja, másnap ő rendbe jött, én pedig azóta szenvedek vele, kb. 2 hónapja. Utána az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy fáj a bal heréje, erre másnap már az enyém fájt, ő pedig rendbe jött. Tegnap voltam mamámnál, akinek az epéjével volt probléma, fájt neki, hányingere volt, nem volt étvágya, ma már az is engem kínoz, miközben neki semmi baja nincs már. Már félek beszélni bárkivel is. Eddig nem tapasztaltam ilyet, de év eleje óta mindenkinek a nyűgjét "átveszem". Miért van ez, és hogy szabadulhatnék meg ettől? Már 10 kilót fogytam idén.
2017. márc. 9. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
És ki mesélte, hogy hülye hipochonder?
2017. márc. 9. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyenge az immunrendszered vagy hipochonder vagy!
2017. márc. 9. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudod mi van a hipochonder sírkövére vésve?

- Na látjátok! Én megmondtam..

2017. márc. 9. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hipochonder. 30 éve csak fizikai sérülések miatt és jogosítvány hosszabbítás miatt voltam orvosnál. Még megfázva se voltam sok-sok éve.
2017. márc. 9. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írod: "Az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy fáj a bal heréje, erre másnap már az enyém fájt, ő pedig rendbe jött"

És továbbá azt is írod nem voltál 30 éve orvosnál mégis valahogy a betegségek pedig valamilyen útonmódon " át mennek rád " .

A hipochondriánál a kettő nem zárja ki egymást. Persze, hogy nem kell orvoshoz rohangálni mindenért.

A hipchohondia egy lelki eredetű pszichoszomatikus betegség.

Nem vagy tisztában akkor a képzelt betegség valódi fogalmával.

Kicsit olvass utána többet.

2017. márc. 9. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

" Nem vagyok hipochonder. 30 éve csak fizikai sérülések miatt és jogosítvány hosszabbítás miatt voltam orvosnál. Még megfázva se voltam sok-sok éve."

Ezzel azt is mondhatad volna, hogy nem vagy alkoholista, de többször vagy részeg, mint józan. Nagyon magad alatt vágtad azt a bizonyos fát! :DDDDDD

2017. márc. 9. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem kb dél óta rettenetesen fáj a fejem. A térdeim porcgyengülésesek, nap végére általában megfájdulnak. A szemem sem a legjobb, -0,75-ös szemüveget kell hordanom. Egy picit görnyedt a hátam és van egy kis lyuk az alsó állkapcson jobb oldali utolsó fogán.

Remélem így neten keresztül is működik a dolog.

2017. márc. 9. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a kategória alapján ezoterikus választ vársz. A többiek sem mondanak butaságot azért, ilyen is megeshet, azt viszont jegyezd meg, hogyha tényleg az, amit írnak, akkor nem szégyen azt kezeltetni. Nekem volt olyan 1-2 alkalommal, hogy fájt valamim és összetalálkoztam ismerősökkel, akik elpanaszolták, hogy pont ott ugyanúgy fáj. Ez inkább egyfajta megérzés. :) Hogyha nagyon ezoterikus akarok lenni, lehet Te vagy az új Jézus Krisztus. :D Jó, poént félretéve, ha hiszel az átkokban meg ilyenekben, akkor ott is keresheted az "okot". A hitedet senki sem tilthatja meg.
2017. márc. 10. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!