Miért jön át rám minden ismerősöm, rokonom, családtagom betegsége?
Tudod mi van a hipochonder sírkövére vésve?
- Na látjátok! Én megmondtam..
Kedves kérdező!
Írod: "Az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy fáj a bal heréje, erre másnap már az enyém fájt, ő pedig rendbe jött"
És továbbá azt is írod nem voltál 30 éve orvosnál mégis valahogy a betegségek pedig valamilyen útonmódon " át mennek rád " .
A hipochondriánál a kettő nem zárja ki egymást. Persze, hogy nem kell orvoshoz rohangálni mindenért.
A hipchohondia egy lelki eredetű pszichoszomatikus betegség.
Nem vagy tisztában akkor a képzelt betegség valódi fogalmával.
Kicsit olvass utána többet.
" Nem vagyok hipochonder. 30 éve csak fizikai sérülések miatt és jogosítvány hosszabbítás miatt voltam orvosnál. Még megfázva se voltam sok-sok éve."
Ezzel azt is mondhatad volna, hogy nem vagy alkoholista, de többször vagy részeg, mint józan. Nagyon magad alatt vágtad azt a bizonyos fát! :DDDDDD
Nekem kb dél óta rettenetesen fáj a fejem. A térdeim porcgyengülésesek, nap végére általában megfájdulnak. A szemem sem a legjobb, -0,75-ös szemüveget kell hordanom. Egy picit görnyedt a hátam és van egy kis lyuk az alsó állkapcson jobb oldali utolsó fogán.
Remélem így neten keresztül is működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!