Mi lehet ez? Van egy ismerősöm, akivel ha beszélgetek sokszor sötétkék szikrákat látok körülötte. Az aurája? Őrangyala? Vagy mi?
Értelmes emberek válaszát megköszönöm.
A fentieket pedig még csak humorosnak sem találom, ócska, buta megjegyzések, gratulálok hozzá.
Megtennéd , hogy máshol szerepelsz ? Szánalmas, hogy olyan fórumokon éled ki magad, ahol senki se kérdezte a véleményed, és olyan dolgokat mondasz, ami senkit sem érdekel.
Kommenteljél, tessék. Írjad ki magadból mindazt ami eszedbe jut, ide a kérdésem alá.. ne zavarjon semmi, mintha más nem létezne csak te.
Az első válaszolóknak a válaszára szerintem figyelj fel, kicsit sem tűnik úgy, hogy poénnak gondolták, semmi rossz szándékot nem érzek benne. Igen, létezik olyan is, amire te gondolsz -legalábbis én hiszek az egészben- de én mindenesetre valóban ellátogatnék egy szemorvoshoz, hogy tényleg nincs-e baj, komoly következményei lehetnek ennek. És ha a doki azt mondja, hogy minden teljesen rendben van, akkor máris lehet az ilyen "csodákra" gondolni.
Minden jót!
Köszönöm az újabb egészségügyi jótanácsot. Észrevettétek, hogy nem oda tettem fel a kérdést ? De azt hiszem most már inkább a szórakozásba mehetne....
Arra nem gondoltotatok ,hogy pszichiátriai bajom van ? Hát ennyire nem törődtök az egészségemmel ?
Angyalok márpedig nincsenek :) Nektek egészen biztos nem.
És megköszönöm, ha több szemész már nem szól hozzá a kérdésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!