Lehetséges, hogy a sors vagy bármi más nem hagyja hogy ez megtörténjen vagy valaki a szenvedésemet kívánja?
Én is spirituális beállítottságú vagyok, de ezek a jelek igazából kétféle lehetőséget sugallhatnak. Én viszont saját esetemből kifolyólag azzal értek egyet, hogy jelen pillanatban próbálj meg máshol boldogságot keresni. Az egészben az is lehetséges, hogy a gondolataid megteremtésével csak te vonzod be őt és így igazából bekorlátozod magadat. Ha vele kell lenned, akkor egyszer úgy is az fog történni. De ne zárd el magadat mástól, mert ez talán tévút.
Az én esetemben az történt, hogy hasonlóan görcsösen ragaszkodtam valakihez és neki tulajdonítottam néhány jelet. Például szíveket kaptam égen-földön. Nálam csak néhány hónapról volt szó, de macska-egér játékot játszottunk és én már ennyi idő alatt lelkileg kikészültem. Amikor átadtam magamat az új lehetőségeknek, akkor rögtön találtam valakit és immáron vele vagyok együtt. Ez egy akkora szerelem lett, amilyet kettőnk közül még egyikünk sem élt át. :-) Viszont az előző sikertelenségből türelmet kellett tanulnom. Emellett meditációból megtudtam még valamit: azzal a személlyel előző életünkben jegyesek voltunk, de a család nem engedte, és én elhagytam. (Ezután fiatalon öngyilkos lettem.) Ezért akartam volna annyira ebben az életben, de ő amiatt nem tud hozzám úgy viszonyulni. Ezt át kellett élnem, tovább kellett lépnem, és azonnal megkaptam az igazit. :-) Viszont ilyen előző életes meditációt csak annak ajánlok, aki jobban benne van ilyesmiben és úgyszólván kibírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!