Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a sors vagy...

Lehetséges, hogy a sors vagy bármi más nem hagyja hogy ez megtörténjen vagy valaki a szenvedésemet kívánja?

Figyelt kérdés
Nos még mielőtt valaki valami extrém dologra gondolna elmondom,hogy csak egy egyszerű szerelmi ügy ^^ Van egy srác akit évek óta szeretek,osztálytársak voltunk és már el is mondtam neki,de ő azt felelte hogy jelenleg barátként tekint rám és hogy reméli ez sokáig így marad.Ezek ellenére akkor is próbálkoztam de mostanában érzem úgy hogy ideje feladni.De amikor úgy döntök feladom és nem írok rá,folyton vagy az történik,hogy ő ír rám vmi értelmetlen dolog miatt vagy olyanokba botlok neten amik arra ösztönöznek hogy ne adjam fel.Például idézetekre "Ha eléggé akarod, úgy lesz." "Csak koncentrálj a vágyad tárgyára, és bevonzod." "az igazi szerelem túléli az idő és távolság próbáját" "ha valakit tényleg szeretsz tanulj meg várni.Lehet hogy most nem kell együtt lennetek,de a jövőben igen" ----és hasonlók amiktől mindig újra "erőt" kapok és képtelen leszek lemondani róla. De így meg szenvedek miatta,rettenetesen szeretem már hosszú évek óta (ez közel 8 évet jelent)...Vagy valaki szimplán a szenvedésemet kívánja "odafentről" vagy lehet valami jelentősége ezeknek a "jeleknek"? Kérlek a poénkodást hanyagoljuk :(

2017. márc. 7. 11:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tényleg mindenki válaszában van igazság,tizenéves voltam amikor beleszerettem most 25vagyok, ennyire még senkit nem szerettem mint őt,próbálok ismerkedni de valahogy senki nem érdekel olyan szinten...#9 nem kifejezetten csak az ilyeneken akad meg a szemem,nem szoktam ilyen oldalakat nézegetni ahol idézetek meg egyéb szerelmi dolgok vannak,van hogy belépek a facebook-omba és lapozgatom ki mit osztott meg és van hogy ismerősöm oszt meg ilyen idézetet aki aztán semmit sem tud a dologról...Szóval ilyen véletlenekre értettem:) és ezek a véletlenek mindig akkor jelennek meg amikor erőt veszek magamon és elhatározom h mostantól arra fogok törekedni hogy ne érdekeljen.#10 köszönöm ^^ ha olyan könnyen menne már régen kivertem volna a fejemből,és nincs azzal gond ha őszinte vagy,különösebb választ nem vártam,csak kíváncsi voltam mások véleményére ezzel kapcsolatban^^
2017. márc. 7. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha sokat vársz lekésel mindenről.Nem tudhatja senki, hogy meddig fog élni,és hogyan.
2017. márc. 7. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is spirituális beállítottságú vagyok, de ezek a jelek igazából kétféle lehetőséget sugallhatnak. Én viszont saját esetemből kifolyólag azzal értek egyet, hogy jelen pillanatban próbálj meg máshol boldogságot keresni. Az egészben az is lehetséges, hogy a gondolataid megteremtésével csak te vonzod be őt és így igazából bekorlátozod magadat. Ha vele kell lenned, akkor egyszer úgy is az fog történni. De ne zárd el magadat mástól, mert ez talán tévút.

Az én esetemben az történt, hogy hasonlóan görcsösen ragaszkodtam valakihez és neki tulajdonítottam néhány jelet. Például szíveket kaptam égen-földön. Nálam csak néhány hónapról volt szó, de macska-egér játékot játszottunk és én már ennyi idő alatt lelkileg kikészültem. Amikor átadtam magamat az új lehetőségeknek, akkor rögtön találtam valakit és immáron vele vagyok együtt. Ez egy akkora szerelem lett, amilyet kettőnk közül még egyikünk sem élt át. :-) Viszont az előző sikertelenségből türelmet kellett tanulnom. Emellett meditációból megtudtam még valamit: azzal a személlyel előző életünkben jegyesek voltunk, de a család nem engedte, és én elhagytam. (Ezután fiatalon öngyilkos lettem.) Ezért akartam volna annyira ebben az életben, de ő amiatt nem tud hozzám úgy viszonyulni. Ezt át kellett élnem, tovább kellett lépnem, és azonnal megkaptam az igazit. :-) Viszont ilyen előző életes meditációt csak annak ajánlok, aki jobban benne van ilyesmiben és úgyszólván kibírja.

2017. márc. 19. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!