Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A sors visszavágott 17/L?

A sors visszavágott 17/L?

Figyelt kérdés

szerintetek jól selytem hogy vissza kaptam a sorstól hogy hülyítettem 2 férfit?

ma gondolkoztam el azon,hogy pont 2 hete voltam egy fiuval aki tetszik nekem,és csókolóztunk... és mivel volt 2 férfi akivel ugyan ezt csináltam és leszartam szó szerint a fejüket..

És most 2 másik fiú is így van velem... lehetséges hogy vissza kaptam azt a fájdalmat amit én okoztam másik 2 személynek? Vagy rosszúl gondolom? :D

Tudom mindent el rontok és nem tudom igazán hogy mit akarok,de szeretném ki élvezni az életet amíg élek,de folyamatosan várom hogy jelentkezzen az a fiú akibe bele szerettem,de ő a nőjét csalta velem... és már csomó ideje nem jelentkezett ..mire számítsak? szerintetek haggyam ezt a dolgot,felejtsem őt el?

2016. dec. 19. 18:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

az a fura hogy ezt ugyan így 2 embertől kaptam vissza....

Nekem sokat jelentett az a nap amikor együtt voltunk

2016. dec. 19. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
pontozz le ,de madarat tolláról embert barátjáról... hasonló a hasonlót vonzza
2016. dec. 19. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:
dehogy pontozlak,teljesen igazad van.
2016. dec. 19. 18:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ogen amúgy a kérdésedre válaszolva.azt azért kétlem egybeesés lehet ez a 2 lehetett volna 3 akár csak egy is...de ha így játszik valaki az emberek érzéseivel ne várjon mást .. arra meg nem gondolsz hogy a fiú ebből indul ki amit műveltél és nem akar komoly kapcsolatot veled.
2016. dec. 19. 18:25
 5/13 A kérdező kommentje:

bocsi ha nemtudjátok nagyon értelmezni

de összesen 4 fiúrol van szó ...

2016. dec. 19. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
na.erről beszélek.25 éves vagyok és ha egy lány ezt csinálja én nekem csak arra kell .komoly kapcsolatot biztos nem tervezek vele.
2016. dec. 19. 18:27
 7/13 A kérdező kommentje:
megértem
2016. dec. 19. 18:31
 8/13 A kérdező kommentje:
és akkor már nem is fog keresni? olyan szenvedélyes volt vele biztonsagban ereztem magam
2016. dec. 19. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Felejtsed el, jön az új év, adj magadnak egy esélyt az értelmes kapcsolatokhoz.
2016. dec. 19. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Hm Szó szerint vagy képletesen szólva kakáltál a fejükre? Csak mert azt írtad hogy szó szerint, az pedig nekem nagyon perverz dolognak tűnik.
2016. dec. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!