Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez véletlen vagy mi lehet?

Ez véletlen vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Már 1 éve folyamatosan az történik velem hogy például egy Pitbull kutya képét láttam a neten és kimegyek biciklizni a városba és aznap 1 kutyát láttam és vajon milyen kutya volt? Egy pitbull.... Ilyenek miért vannak velem? Rengetek ilyen "összefüggő" vagy nem tudom hogy fejezzem ki dolog történik velem és nagyon sűrűn

2017. febr. 14. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most erre a kérdésre milyen választ vársz? Így jött ki és kész.
2017. febr. 14. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Pfff...elég sokan tartanak pitbullt. Nagy dolog...
2017. febr. 14. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Juj, de titokzatos. Te, és olyan történt már veled, hogy helyesírási szótárról álmodtál, és aztán a kezedbe is vettél egyet? "rengetek" én meg sírok...
2017. febr. 14. 19:28
 4/12 Ozmium42 ***** válasza:
Az emberek csak azért sétáltatnak pitbullt, hogy te pont azután láthasd őket, miután a neten is láttál egy pitbullt.
2017. febr. 14. 19:57
 5/12 anonim válasza:
32%
Jaj ne piszkáljátok már szegènyt ő csak kérdezett valamit ennyi.Velem is pont ma történt hogy láttam valakinek a képét és utána összefutottam vele.
2017. febr. 14. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ezt természetes, véletleneket generálsz, vagy előjeleket veszel.
2017. febr. 14. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem azért láttad a' pitbullt ,mert megnézted a' képet ,hanem azért nézted meg a' képet ,mert késsöbb látni fogsz egyet .

És asszem most józan vagyok ,most a' Judas Priest-re meg a' Rózsaszin Pittbullra tombóltam ,kész az alma bor.

4 üvegből van még három ,háromnegyed literes ,ma szűrtem le. Csinálok majd többet is ,mert minden nap beakarok baszni ?

2017. febr. 14. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Oda nem kérdő ,hanem felkiáltó jelet akartam .
2017. febr. 14. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen. Ennek oka hogy kellően nagy számú történésből mindig van pár amik között látszólagos összefüggést találhatsz. Az lenne a csoda ha nem találnál. De hiába tűnik "rengetegnek", elenyésző azokhoz a történésekhez képest amik között nem találsz összefüggést. Csak az nem tűnik fel, elvégre miért is tűnne fel, hogy egy csomó minden között nem volt semmi hasonlóság?

De ez teljesen normális, az emberi agy így működik, összefüggéseket keres és még ott is talál ahol nincs. Pl. itt láttál egy képet egy pitbullról és később pont láttál egyet a városban is. Az agyad összefüggést talált a két esemény között, mivel van közös pontjuk. De ettől függetlenül semmi összefüggés nincs közöttük, csak véletlen egybeesés. Mással is előfordul.

2017. febr. 14. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Szinkronicitás. Én is tapasztalok ilyeneket az életben. Ha bővebben érdekel a jelenség, keress rá.
2017. febr. 15. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!