Más is van úgy hogy teljesen hidegen hagyja a futball? olyannyira nem követi az eseményeit hogy véletlen hónapok után tudja meg hogy pl a Magyarok nyertek Ausztrália ellen? Ettől kevésbé nemzeti szerintetek valaki?
Figyelt kérdés
Én pl utálom a focit, de valami szenvedéllyel, egy felettébb erőszakos, buta, primitív sportnak tartom, ahol majdnem minden játék után örjöngés, verekedés tör ki... azonban, a lovas sportokat, íjászatot és a motorokat nagyon szeretem, de valahogy sehol nem érint meg hogy 13 ember szaladgál a pályán csapatonként és órákig kergetnek egy labdát. akkor már inkább lefutom a maratont - szoktam futni, mondjuk eddig a max az csak 22 km volt- és sokkal jobban fogom magam utána érezni, mint több óra foci játék nézés vagy űzés után.2016. okt. 19. 19:19
1/9 anonim válasza:
13 ember csapatoként...vicces vagy! :)
Én lány létemre szeretem nagyon, de természetesen nincs gond azzal, hogy valaki nem szereti, mások vagyunk, más köt le ennyi.
2/9 anonim válasza:
A foci, egy csodálatos játék, ha jól emlékszem. Jó húsz éve, egyszer, egy félidőt megnéztem.
3/9 anonim válasza:
Direkt provokálsz? Az a 13 ember az 11, és nem Ausztrália, hanem Ausztria ellen! Bár szerintem ez csak egy kitalált, szánalmas provokáció.
4/9 anonim válasza:
Az a foci ugye, ahol csórók vannak, mert nem jut mindenkinek labda és kénytelenek egy után szaladgálni?
5/9 anonim válasza:
Én szeretem, és semmi bajom azzal, ha valakit nem érdekel, de hogy utálod és primitív sportnak tartod, az inkább rólad árulkodik.
6/9 anonim válasza:
Én is utálom.Nem csak maga a foci az unalmas de az is szánalmas hogy a szurkolók képes egymást gyepálni egy szaros foci labda miatt.Valószínúleg ők utáltatták meg velem a focit
7/9 anonim válasza:
Nem primitív és nem erőszakos sport, és pláne nincs őrjöngés és verekedés minden meccs után. De mindenki olyan sportot kedvel, amilyet akar, vagy akár hidegen is hagyhatja az egész. Ettől nem kevésbé nemzeti senki.
8/9 anonim válasza:
Nem utálom, de életemben kettő mérkőzést láttam...aztán leöblítettem egy jó kis jégkorongmeccsel.😃
Inkább nem érdekel. De ha valami nem érdekel, az nem jelenti azt, hogy az a valami szar.
9/9 anonim válasza:
en nem szeretem a focit nem is erdekel semmelyik fajtaja. a magyarok meg vegkeppen nem, egyebkent sem erdekel a sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!