Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez véletlen vagy mi lehet?

Ez véletlen vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Már 1 éve folyamatosan az történik velem hogy például egy Pitbull kutya képét láttam a neten és kimegyek biciklizni a városba és aznap 1 kutyát láttam és vajon milyen kutya volt? Egy pitbull.... Ilyenek miért vannak velem? Rengetek ilyen "összefüggő" vagy nem tudom hogy fejezzem ki dolog történik velem és nagyon sűrűn

2017. febr. 14. 18:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja. Velem minden nap van ilyen. Van, hogy elötte egy zenèben hallok egy szót ès abban a pillanatban ott figyel elöttem az utcán egy táblán, vagy valamin. Van, hogy bevillan ès elöttem van pár pillanat után. Stb. Minek ragozni. Tudatosítsd, hogy csinálod ès gyakorold.
2017. febr. 15. 13:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolóknak és bocsi az írás hibák miatt. Akik azzal foglalkoztak azoknak is köszi máskor jobban oda figyelek:D!
2017. febr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!