Ti hisztek a sorsban? Történt már olyan az életetekben, aminél egyszerűen úgy éreztétek, ez a sors keze volt? 24/L
Figyelt kérdés
akár egy véletlen találkozás, szerelem, lehetőség akármi..2017. febr. 24. 11:04
11/11 anonim válasza:
IGEN! Létezik.
Az előttem író embernek is igaza van, mivel tegyük fel, valamit el akarsz érni, és sikerül is idővel, te úgy érzed ez a sors(od)... de csak magadnak köszönheted, mert tettél érte. EZ IGAZ.
DE...
Pl ha van egy személy akit nagyon szeretsz...(tegyük fel szerelmes leszel valakibe)...
úgyértem ránézel és bele szeretsz, de nem beszéltek csak elmentem egymás melett, később pedíg össze jöttök valahogy...
EZ MÁR SORS!! [ha kétszer találkozól valakivel, úgy hogy szinte nem is ismered]... annak már van jelentősége
SZERINTEM!!!
Én hiszek benne..és remélem az én sorsom is csodás lesz ^^...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!