Megnéztem egy videót. Tényleg rossz dolgok fognak velem történni?
Megnéztem egy videót, ami nagyon bizarr volt, és félelmetes, beteg. A végén valamiért kitört belőlem a sírás is, pedig nem szokásom sírni. Aztán elolvastam, hogy az a babona járja, hogy aki megtekinti ezt a videót, azzal rossz dolgok fognak történni.. Nagyon kétségbe vagyok esve, és úgy érzem nagyon mélyen érintett ez a videó.Most mit tegyek?:'(
Mellesleg ez a videó volt az: [link]
NAGYON FÉLEK
17/L
A legelső válaszoló vagyok.
Kedves kérdező, ha öngyilkos akartál lenni, illetve ha pszichikai/magánéleti gondjaid vannak, menj szakemberhez. Semmi köze a videónak ahhoz, ami a való életben történik, szóval nyugodtan nézze meg bárki. Én még tavaly nyár környékén láttam, viszont velem nem történt semmi rossz, sőt: egy nagyon rossz időszakomat zártam le tavaly nyáron, és azóta sokkal jobban vagyok. Egy nyomorult videofelvételen semmi nem múlik, ezt bátran elhiheted. Ha gondolod, nyugodtan írj rám, és beszélgethetünk, persze nem erőltetem, tégy, ahogy szeretnél. :)
Azt hittem valami eszméletlen ijesztő videó lesz linkelve :D
Már hogy történhetnének rossz dolgok ettől a hülyeségtől?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!