Megnéztem egy videót. Tényleg rossz dolgok fognak velem történni?
Megnéztem egy videót, ami nagyon bizarr volt, és félelmetes, beteg. A végén valamiért kitört belőlem a sírás is, pedig nem szokásom sírni. Aztán elolvastam, hogy az a babona járja, hogy aki megtekinti ezt a videót, azzal rossz dolgok fognak történni.. Nagyon kétségbe vagyok esve, és úgy érzem nagyon mélyen érintett ez a videó.Most mit tegyek?:'(
Mellesleg ez a videó volt az: [link]
NAGYON FÉLEK
17/L

"Más dolgokra amúgy hasznos ."
Ja vehetsz kokót, Kalast meg új májat. Végül is maga a paradicsom, csak kicsit meg van rohadva...

Ugye tudjátok hogy ez a gyerek csak egy fuck aki az anorexiájával akar pénz keresni meg hogy ilyen hülyére festette ki magát! Semmi bajod nem lesz a videótól. Én ezt megnèztem 9 évesen és azóta semmi rossz nem törtènt. Most 12 vagyok megint megnéztem. Ezt a videót direkt forgatták úgy hogy egyes emberek beszarjanak. Velem semmi nem tortent.
12/L

M͚̩̠̜̖̻͝e̙̳̭̰̳̹g͙̳̙͉̣̗͙ ̩͔̳͉͖͖ͅf̠̥̗͔͈o̵̝̭g̩s̺͖̥̩z̟̣̟̲͝ ̛͕͕̹̖ha̗̺̻̤͙ļ͚̞͙̘n̬̖ͅi̟̫͖̥͡
M͙̣ͅé̶͚̖̭̜̣g͇̭̻͢ ̶̫̟̲̗̹̬ͅö̼̫t͏͇̪͕͇͇ ̬̘̮̀n͖͍̺̙͍a̛͔͓̯̱̞p̫̥͓̝͖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!