Az iskolában rám jött a rosszullét megnéztem hogy milyen betegségre utalnak a tünetek: Rossz látás csak a szemem két sarkában (homályos), Elfelejtettem alap dolgokat, fájt a fejem tényleg utalhat ez agy daganatra?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 15:06
1/9 anonim válasza:
Ne a neten nézegess, mert szinte minden betegségnél lehetnek olyan tünetek, ami súlyos betegségnél is lehet és kevésbé súlyosnál is, inkább menj el gyorsan a háziorvoshoz.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én félek a választól amit az orvos mond most is igen csak nagy akarat kellett hogy elolvassam a tüneteket!
2014. febr. 19. 15:11
3/9 anonim válasza:
gimiben matek órán a látótér közepén először fekete folt jelent meg, majd semmi ... érted? olyan, mintha ott nem is létezett volna semmi ... néztem a tanárra és nem volt ott ... a táblára, és hiányzott a közepe ... tartott vagy fél órát, közben marhára elkezdett fájni a fejem, és szép lassan visszajött a látásom
ez kb 40 éve volt
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan így történt csak nem fekete folt hanem a szemem 2 sarkában érzékeltem homályos látást.Például állok egy folyosó közepén és előttem 3 méterre áll valaki a falnál és nem látom!De már minden jó körülbelül 1 órát tartott az egész!
2014. febr. 19. 15:15
5/9 A kérdező kommentje:
A tünetek mellett jelentkezett beszédzavar is nem tudtam vagy 2 percig egy normális mondatot elmondani vagy a szavakat cseréltem fel vagy a szavakban a betűket!
2014. febr. 19. 15:24
6/9 anonim válasza:
Éppen azért menj el a háziorvoshoz, hogy megnyugodj, mert ha ebben a tudatban maradsz, akkor egyre stresszesebb leszel és mindenféle bajod lehet tőle, lehet, hogy semmiség az egész, de ha súlyosabb baj kezdődik, akkor jobb ha időben mész, amikor még kezelni lehet.
7/9 anonim válasza:
Ne attól félj, amit az orvos mond, hanem egy esetlegesen elhanyagolt komoly betegségtől!
8/9 A kérdező kommentje:
Elmentünk az orvoshoz és migrént állapítottak meg! :D
2014. febr. 21. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!