Mi lehet a bajom?
Szerintem egyszerű ájulásról, eszméletvesztésről van szó, ami majdnem bekövetkezett. Amenyire utánnaolvastam, keringési zavar lehet, valamint átmeneti vérnyomáscsökkenés.
Tudomásom szerint az Alacsony vércukorszint is kivlthatja ezeket a tüneteket. Ez különösen veszélyes, ha cukorbeteg vagy.
Továbbá idézek egy oldalról:
"...Az ájulást ezeken kívül okozhatja nagy érzelmi megrázkódtatás, lelki problémák, lelkiektől függő légzési görcs, vérszegénység, 50 év felett a nyakcsigolyák meszesedése, vérző gyomorfekély. Ez utóbbi esetben – mely fekete, szurokszerű széklet tünettel is jár – vagy amikor nem azonosítható az eszméletvesztés kiváltó oka, feltétlenül indokolt az orvos véleményét kikérni."
Szia!
Hány éves vagy? Dohányzol? Van ismert betegséged? Családban mik fordulnak/tak elő?
első válaszoló köszönöm a választ :) és nem vagyok cukorbeteg
második válaszoló: 15 éves vagyok soha nem dohányoztam még nincs ismert betegségem és semmi ilyesmi nem fordult elő a családunkban.. szóval tanácstalan vagyok ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!