Valaki könyörgök valami tanácsot adjon mert meghalok! Tegnap reggel felkeltem semmi bajom nemvolt de napközben valamikor hirtelen megfájdult a nyakam mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ugy megfájdult a nyakam bal oldalt a kis agyamtól kb a szárnyamig egy vonalba de csak bal oldalon egyre jobban szorul a hurok mert egyre kisebb szögbe tudom mozgatni a fejem jelenleg már dönteni tudom csak a fejem jobbra abszolút nem tudom eldönteni mert rettentően fáj
Maszirozó géppel masziroztam bekentem már fájdalom csillapitó gélel is. vettem be voltarent semmi nem használt valami ötletetk nincs? vagy ez mi lehet?
2012. nov. 8. 06:43
1/6 anonim válasza:
És a szárnyad tudod mozgatni?
Ha igen, repülj el egy gyógymasszőrhöz, vagy egy jó csontkovácshoz, aki csodát fog veled tenni.
2/6 A kérdező kommentje:
nincs pénzem erre 19 éves vagyok szüleimmel meg nem jövök ki úgy..:(
2012. nov. 8. 07:15
3/6 anonim válasza:
Elfeküdted, kenegesd rheuma krémmel, ha nem múlik menj el a háziorvoshoz.
4/6 anonim válasza:
Vegyél egy Voltaren emulgélt Vagy valami hasonló megfizethetőt)és kérd meg a barátnőd, kenegesse, masszírozza az érintett gerinced.
5/6 anonim válasza:
Therma carerről hallottál már? Ez egy ilyen pántféleség, amit magadra tudsz rakni. Póló alatt simán hordható, és alig veszed észre, ha rajtad van, tökéletesen illeszkedik a testedhez! Szerintem mindenképp próbáld ki, ha a kenőcsök nem jöttek be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!