Twinings teát akartam venni, de nincs. Eddig volt a Tesco ban, CBA -ban, szálas is, megnéztem egy Sparban, de ott sem volt. Lehet, már nem szállít hozzánk? (Azért remélem, nem ment csődbe :-), ez utóbbi csak rossz vicc volt. )
Nem készlethiányról van szó. Nagy valószínűséggel itthon nincs rá igény, így már nem nagyon forgalmazzák. Ahol még kapni, azok nagy valószínűséggel a raktáron lévő utolsó darabok.
Még novemberben kérdeztem az egyik Sparos alkalmazottat, hogy van-e még szálas gunpowder teájuk, mert a polcon ki van írva, hogy akciós, erre a válasz az volt, hogy elfogyott, és nem és lesz többet a Sparban. Most hogy már a Tescóban sem kapni egyértelmű, hogy kivonulnak kis hazánkból. Ami egyrészt érthető, mert magyar viszonylatban nem voltak épp olcsóak, másrészt nagyon elterjedtek a gyümölcs és egyéb ízesített teák. Szálas teára itthon nincs igény.
Hasonló véleményen vagyok én is.
Erre az oldalra még korábban bukkantam, személyes tapasztalatom nincs vele. Ha Budapesti vagy, akkor lehet érdemes elnézni az üzletbe is.
Szia!
Köszi! Nem, vidéki vagyok, de néha lemegyek Pestre, megnézem majd ez biztos!
Jujjj! Nagyon köszi! Látom itt van választék izs. Ha arra járok...vagy dhl -es vásárlós, ha nem bírom túl sokáig...
Lehet, lefosztom az árú készletet :-)
Szívesen! :D Engem is a választék fogott meg, illetve ahogy néztem sok különböző szálas teájuk is van.
Egy ideje már tervben van, hogy ellátogatok az üzletbe, ha majd a fővárosban járok.
Ha még nem próbáltad, akkor ajánlom, egyszer feltétlen próbáld ki a Rooibos-t, tetszik, hogy olyan herbás íze van, és mivel koffeinmentes így egész nap fogyasztható. :D
Szia! Köszi! Kipróbálom. No meg egy kicsit szétnéztem a weblapon...van ott más finomság "izs". Egy kisebb vagyont tudnék ott elkölteni :-)...
Azért persze nyitott szemmel járok, hátha maradt itt -ott elfekvőben Twinings...
Szerintem meg kéne alapítanom újra a Holland Keletindiai Társaságot (VOC) Csak úgy pusztán kikapcsolódás ként...csak úgy mellékesen néhány kereskedelmi háromárbócos...kíséretnek néhány fregatt, egy -két sorhajó is kéne, ha valakinek nagyon fájna a foga a teámra, fűszeremre, meg kakaómra... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!