Szerintem nincs ,ezért is kell a' saját életedet úgy formálni ,hogy abból legyen valami ,én példáúl borász leszek így piára nem lesz gondom és el is adom egy részét.
Meg pálinkát is csinálok majd .
2017. jan. 22. 17:26
2/33 anonim válasza:
Te el tudod képzelni a totális "semmit"...? Nekem még sose sikerült. Érdekes módon materialisták évszázadok óta azt hiszik, hogy el tudják képzelni.
Teljesen más kérdés az elvi potenciális "Semmi", vagy nevezhetjük Nirvana-nak is.
2017. jan. 22. 17:27
3/33 anonim válasza:
2. Az is semmi volt, ami a megszületésed előtt 15 milliárd évig történ folyamatosan. Rémlik belőle bármi is? Nem...azért mert nem léteztél. Ugyanez lesz a halálod után is. Ezt nem olyan nehéz "elképzelni", mármint megérteni.
2017. jan. 22. 18:34
4/33 anonim válasza:
Van. Sok minden van. Biztos vagyok benne, hogy utánam is sok ember marad még életben. Nem úgy van az, hogyha én meghalok mindenki együtt költözik velem a temetőben, mert bár mindenkinek van ott elég hely, de csak szépen sorban fogunk odaköltözni. Előre fogok szólni az illetékeseknek, hogy nekem kripta kell. A férgeknek néhány már ásniuk kelljen a homokban. Meg amúgyis ott van még az a drága koporsó is. Tönkre megy a súly alatt. Ha nem kapok kriptát akkor meghalni sem akarok. :D Akik azt mondják semmi sincs a halál után azok mind hazugok!
2017. jan. 22. 21:08
5/33 anonim válasza:
A földközi tenger mèlyèn valahol van egy 5cm3-es kis doboz. Mi van benne?
2017. jan. 23. 11:41
6/33 anonim válasza:
Az én sírom Határtetőn legyen ,és egy virágot se' hozanak nekem csak Judas Priest lemezt !!!
Metál koporsöt akarok szőlő gravírozásal !
A Metal Works '73-'93 válogatás borítója legyen rávésve !
Adigra lesz szabjám és revilverem azzal együtt temesenek el !
Legyen a' sírkövem alakja egy Judas Priest penge !
2017. jan. 23. 13:14
7/33 anonim válasza:
Nagyon komoly elvárásaid vannak, Velő! :D
Szerintem van élet a halál után.
2017. jan. 23. 14:36
8/33 anonim válasza:
Tudja valaki mi lehet abban a kis dobozban a tenger mèlyèn?
2017. jan. 23. 23:37
9/33 anonim válasza:
Hármas, de cuki vagy, hogy helyettem válaszolsz a saját tapasztalataimról. ;)
Ha meghalsz, te is megtapasztalod.
2017. jan. 24. 17:47
10/33 anonim válasza:
Ámítás hegyek. Akár tudományos, logikus, vagy kèpzelgès, mèg mindíg ámítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!