Kérlek, mondjátok hogy nem lesz semmi baj?
Lassan egy éve szorongok amiatt, hogy a családomnak valami baja lesz és elveszítem őket. Nagyon féltem őket, főleg anyát és a tesómat.
Folyton azt éreztem, hogy azért szorongok mert baj lesz és ez felkészít majd arra az időszakra és hogy nem fog váratlanul érni. És 2016 második felében egyre több halál eset történt az ismerőseim között, rájöttem hogy mindegyik egyre közelibb ismerősöm. Ezt úgy értem, hogy az elsővel nem is beszéltem csak ismertem. A másodikkal ritkán beszéltem, a harmadikkal gyakran, a negyedikkel jó volt a kapcsolatom, aztán meghalt a barátom papója, most pedig nemrég mamám távozott el. Folyton az jár a fejemben, hogy a halál egyre csak közelít és egész nap az az érzésem van, hogy az évben a családommal is történik majd valami. Úgy érzem, mintha biztos lenne. Nagyon megijeszt ez az érzés, persze a racionális énem próbál közbe szólni, hogy ez nem így működik és nincs benne semmi, de én nem bírok nyugodni és nagyon rossz megérzéseim vannak. Az sem kizárt, hogy már vannak enyhe mentális gondjaim (szorongás vagy valami ilyesmi..) De Titeket kérdezlek, mint ezotériában jártasok, ugye nincs az én érzéseimnek alapja és nem fog semmi rossz történni? Belemagyarázom, ugye???
Igen, belemagyarázod. Én is simán be tudnám magyarázni magamnak és érvelni az mellett hogy engem őrültnek néznek az emberek.
Felesleges ezen aggódni, egyszer úgyis meghalsz.
A', nagy baj vagy a' 2030-as vagy '40-es években lesz szerezz egy új kalasnikivot .
A' régiek ugyan ólcsó 170000 ,ellenben azok, bármikór felrobanhatnak .
220 000-et rákőlteni kell vagy meghalhatsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!