Szerintetek melyik a legijesztőbb creepypasta?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 10:15
1/12 anonim válasza:
Én hétfő reggel mikor hajnalban csörög az óra.
2/12 anonim válasza:
Egyik se ijesztő (én túl sok horrot nézek hogy ez ijesztő legyen) De az én személyes kedvencem Laughing Jack. Ugyanolyan ijesztő mint a többi de kiszámíthatatlan (oké jeff is az de jacknek van egy nagyon fa*sza háttérsztorija ami megható és érdekes)
3/12 anonim válasza:
Szerintem a Figyelő nagyon ilyesztő. Állitolag éjjel nézi ahogy alszol. Ha felébredsz és észreveszed, megöl.
4/12 anonim válasza:
Szerintem blu3b3ll. Nem igazán ijesztő, inkább nyomasztó.
5/12 anonim válasza:
Skin taker. Azt hiszem így írják. Bőrdaráló-nak fordítottak. Alapból nem ijesztő, de láttam róla egy nagyon beteg abrazolast ami megmaradt bennem.
6/12 Könyvimádó05 válasza:
Én személy szerint Laughing Jack és Isaac történetétől nagyon fosok. :)
7/12 Komáromi Ivett válasza:
Nekem a Jeff the killer története a legijesztőbb. Még Slandert is kiheverem, pedig félősebb fából faragtak... :D De Jeff a hófehér arcával, az ijesztő nézésével... Örökre a fejembe véste magát, főleg, mióta (én bolond) még képeket is nézegettem hozzá...
8/12 anonim válasza:
Slender nem ijesztő, kár ezzel felvagni, ahogyan jeff sem ;) tudsz mást is a legnépszerűbb figurakon kívül?
9/12 Komáromi Ivett válasza:
Kedves előző!
Nem tudom, minek kell kötekedni, de ha ilyen kedved van, ilyen kedved van. Jeff nekem ijesztő, én ilyen vagyok. Van is alapja a dolognak, de az rám tartozik. Ismerek pár történetet, de nekem ez az, ami megfogott.
10/12 anonim válasza:
Hmmm... Sztoriból egyik sem annyira.. De amitől féltem, vagy egy évig az a Smile Dog volt. =D Még olyan 4., 5. környékén nagyon féltem tőle, mert csúnya&ijesztő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!