Mi volt a legijesztőbb élményetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 19:37
2/14 anonim válasza:
hazaértem és nem volt kávé, azóta nem tudok elaludni este, olyan mélyen érintett...:D
3/14 anonim válasza:
Három éves koromban lefejeltem az asztal sarkát.
4/14 anonim válasza:
Gyorsasági motoron sisak nélkül utaztam végsebességen.:D
6/14 anonim válasza:
Egy lány innen az oldalról küldött magáról képet.
8/14 anonim válasza:
Lucifer-666 - Te depresszív black metalt hallgatsz...
9/14 anonim válasza:
Valóban elég sokat hallgatok depi metált:)
De azért az ilyesmit is szeretem:
10/14 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, csak poénbol irtad ezt a zenét (szerintem). Van egyszám, amit még te linkeltél be már elég rég itt a gyakori-n, egy depresszivblack metal szám (amugy nem nagyon szeretem a depressziv ágazatot, inkább a "true norwegian black metal" de ez a szám megfogott), ha értesz a zenéhez-akusztikus akkordfelbontással kezdődik, majd fokozatosan torzul a gitár, a csaj olyan fájdalmasan beleordít, mintha akkor vágta volna fel az ereit és a világ összes gondja akkor zúdult volna rá. Anyit tudok, hogy a videonak nincs klipje. Nem tudod melyik ez a szám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!