Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti már elképzeltétek egy...

Ti már elképzeltétek egy olyan ''világot'' ahol nem létezik az idő és a tér, szerintetek akkor az milyen lenne?

Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A "galgamuci előtti, és a galgamuci utáni időszak" kizárólag a korlátos agy, az elme számára létezik. A "galgamuci" a májá, az illúzió része, a májában van keletkezés és elmúlás, a valóságban nincs változás. Csak az lehet valóságos, ami nem változik. A változáshoz idő és tér szükséges, a tér és idő nélküli valóságban nincs változás. Minden rávetítés csupán a tudatosság mozivásznára. Szereplői, egyúttal szemlélői vagyunk a filmnek, és nem látjuk a mozivásznat a tudatosságot. A felébredés hozza magával a vászon látását, és világ illúzió voltának a felismerését.
2016. dec. 18. 23:00
 12/17 A kérdező kommentje:

# 5/11 Köszönöm a válaszod, ezzel a gondolat körrel jutottam el a saját világom megértéséhez, szerintem ez az alapja mindennek persze ez nem zárja ki mások elképzelését a saját világukkal kapcsolatban.

Amikor mamám azt mondta nekem, hogy Isten mindenhol ott van akkor nem tudtam érteni, hogy ez hogyan lehetséges, de ezzel, hogy ő egy olyan dimenzióban van, ahol nem szükséges tér-idő igy már jobban megértettem a Forrás működését. Örvendek, hogy nem egyedül utazom ezen az úton.

2016. dec. 18. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
utazni ezen az úton - úttalan úton, időtlenül
2016. dec. 18. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Isten mindenhol ott van kedves kérdező és mindenhonnan le sem szar minket. Utazni meg nem fogsz tudni, mert ahol nincs idő nincs esemény, ugyebár ez nem nehéz felfogni és megérteni az idő fogalmát? Mindenkinek van saját idője még neked is van. Az időtlenség nemcsak idétlen, de "eseménytelen" is, mert valamelyik idióta megnyomta a pause gombot. És még ott van a tér is, ahol nincs tér tömeg vagy energia nincs semmi. Ha egy üres helyet képzelünk el azaz, amit te éppen megfogalmazol. És ez nem csak a fizikailáis világra igaz, hanem a bármilyen formában is képzelünk el valamit az térben, de ha nem térben időben történik rajzolódik ki. Az ötös barátodnak annyi gógyija van, mint egy csöves alkoholistának, aki fizikusnak képzeli magát, de ha nem is annak kvantumos fizikusnak biztosan.
2016. dec. 19. 00:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Kissé morcos vagy Sheldon Delator Cooper. De megbocsátok neked, a nagy eszed miatt.
2016. dec. 19. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Olvasd el Jungtól 7 prédikációt.

Zavaros, témakeverően ír, de alapnal jó.

Ha kérdésed van, írj rám.

2016. dec. 19. 11:40
 17/17 anonim válasza:
Ezt lehetetlen elképzelni, ez olyan, mintha egy cápának akarsz beszélni a földről. Nem vagyunk olyan fejlett lények, h ezt elképzeljük. Mi csak a 3D-s világunkban élünk. Lehet, h a halál után átlépünk egy feljettebb társadalomba. Ahol megérthetjük ezeket a dolgokat.
2017. febr. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!