Ilyen volt már mással is? Létezik telepátia? Vagy ez mi?
A legjobb barátnőmet 10 éve ismerem, kb. 1,5 éve kezdett el az lenni hogy egyszerre mondtunk dolgokat. Rengetegszer mondtuk ugyan azt egyszerre. Egyszer az volt, hogy le akartam neki fotózni a poroltót, mert rá van írva az, hogy Max (belsős poén) de előtte nem beszéltünk soha a poroltóról, és amikor hazamentem láttam, hogy ő is lefotózta, én ugyan nem tudtam lefotózni mert órára siettem, de ez már valahogy nagyon durva. Ez a facebookon is kezdett gyakorivá válni, ugyan abban az időben írtuk ugyan azt a dolgot, volt amikor más csoportban. Például ma én leírtam neki egy csoportban, hogy ajánlottan kötelező családi programom lesz, de ő ugyanabban a percben kérdezte meg tőlem privátban, hogy lesz e "ajánlottan kötelező" programom, pedig előtte ilyenről nem beszéltünk. Vagy máskor, amikor egy téma végére értünk, és nem tudtunk mit hozzá szólni, de csak hogy "írjunk azért valamit" mindketten ugyanabban a másodpercben küldtük el, hogy "Bogilogi" (szintén belsős poén). Egy másik alkalommal egy közös barátunk megkérdezte, hogy mi legyen a felhasználóneve, mert a "Zsákosbilbo" már foglalt, én privátban javasoltam neki a "zsákosbilbao" nevet, míg a barátnőm meg a közös chatben írta ugyanezt.
Azon már meg sem lepődünk, hogy gyakran ugyan arra gondolunk és szavak nélkül is képesek vagyunk megérteni egymást.
Van. Nővéremmel ugyanilyenek vagyunk. Mondjuk nem csoda a születésem óta két hétnél tovább sose voltunk egymástól távol. Pl.: Egyszer régen néztük egy filmet és azon gondolkodtam egész nap, hogy le kéne tölteni a zenéit. Mire hazamentem le volt töltve az összes. Pedig nem is beszéltünk aznap még.
Nem telepátia, nincs benne semmi ördöngősség. Egyszerűen ismeritek a másikat mint a rossz pénzt. Nagyon egy hullámhosszon vagytok és hasonlóan gondolkodtok.
E kapcsolat minden élőlény közt megvan.
Létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!