Miért fájdul meg a fejem, ha fekrakom a holdkő karkötőmet?
8
Tudtad, hogy van napkő is? :-)
Tényleg az lehet, amit valaki már írt, nincs rá szükséged, vagy másmilyen kőre van. Én szinte minden nap hordok holdkő karkötőt, és sosem fájt tőle a fejem. Érintésre melegszik? A rózsakvarcommal volt, hogy miután elérte a célját (nem hittem benne, szimplán azért vettem, mert megtetszett; de érezhető hatása volt, kb fél év után, pont az, amiket írtak róla, és szükségem is volt rá, azóta választok tudatosan köveket) mindig hideg maradt, utána azt már nem is hordtam. Elvileg addig hasznosak neked, amíg nagyon hamar átveszik a testmelegedet, ha hűvösek maradnak rajtad, akkor már, vagy épp nem.
A másik tippem, hogy mivel ez erősen növeli az intuíciós képességeket, még nem áll rá készen a szervezeted, vagy hogy is mondjam. Én ezért kezdtem el hordani, és ez is működik. Bizonyos mágikus tevékenységek úgymond mellékhatása néha fejfájás, igaz, nálam sosem hasogató, hanem valami jellegzetes, nagyon enyhe, teljesen különbözik a normális fejfájástól, és a fájdalomcsillapító sem hat rá. (Remélem, nézed még a válaszokat azért, és tudtam írni valami hasznosat. A többieknek meg vicceset.)
Aki elhiszi, amit írtam, az meg is érdelmi.
Ennyire nem lehet valaki ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!