Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért fájdul meg a fejem, ha...

Miért fájdul meg a fejem, ha fekrakom a holdkő karkötőmet?

Figyelt kérdés
Már annyiszor próbáltam tisztítani, tölteni, gondolván hogy ott van probléma. Ha felveszem a karkötőt kb 15 perc múlva hasogat a fejem.
2016. dec. 9. 12:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

17-es nem igazán értem miért írsz h.lyeségeket, senki még csak szóba sem hozta a fetisizmust.

Tényleg ennyire unatkoztok,hogy a kérdés helyett magatokat elemezgetitek. Wow. Gratulálok.

2016. dec. 9. 15:40
 22/38 anonim ***** válasza:
Ok. Érezd magad rosszul, ahogy csak akarod. Jogid van hozzá.
2016. dec. 9. 15:42
 23/38 anonim ***** válasza:
80%
A holdkő a földpátok csoportjába tartozó elegykristály. Káliumföldpátot és nátriumföldpátot tartalmaz, melyek a lassú lehűlés következtében lemezes, lamellás szerkezetűvé alakultak. A holdkő elnevezése az ásvány varázslatos fényjátékára utal, mely a Hold sejtelmes ragyogásához hasonlítható. Ásványtani nevén adulárnak hívják, ezt a nevet a svájci Adula hegyről kapta. Lelőhelyei: Svájc, A coloradói Ragged Mountain és etc.
2016. dec. 9. 15:42
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező mikor először hozzád került jó alaposan folyóvízben kimostad, és utána éjszaka ablakba tetted? Ugyanis a holdkövet a holdfény segítségével tudod tölteni, vagy hegyikristály mellé letéve.

Az is lehet, hogy szimplán nincs rá szükséged és a szervezeted így jelez. Nem hiába mondják, hogy amelyikhez vonzódsz arra van szükséged. Legoman viszont mindig bölcs válaszokat ad :), próbáld ki, amit tanácsolt neked. Lehet szimplán mindig akkor akartad felvenni, mikor időjárás változás volt, és tudtodon kívül érzékeny a szervezeted az időjárásra. A másik tippem mennyi folyadékot iszol?

2016. dec. 9. 15:48
 25/38 A kérdező kommentje:

Inkább hagyjuk ezt a kérdést. Az idetartozó válasz helyett megkaptam az elemzést rólatok. Na azt volt igazán fejfájdító olvasni.

A kérdés csak egy ártatlan, laikus kérdés volt.

Remélem a hétvégén sikerül magatokat összeszedni!

Akik pedig érdemben hozzá tudtak szólni: nekik köszönöm!

2016. dec. 9. 16:03
 26/38 anonim ***** válasza:
25%

Biztos, hogy hold? Nem urán?

Könnyen össze lehet ám téveszteni őket!

2016. dec. 9. 16:07
 27/38 anonim ***** válasza:
Utolsó szerinted egy radioaktív követ majd még csiszolnak meg ékszert készítenek belőle? :D Arról nem is beszélve, hogy az urán ezüstfehér, fémes kinézetű, a holdkő pedig fehér színű. Szóval még csak össze sem lehet téveszteni, de senki nem fog egy radioaktív kővel csiszolást, és ékszerkészítést csinálni.
2016. dec. 9. 16:27
 28/38 anonim ***** válasza:
26 már hogy uránszurokérc? Ha már itt tartunk, érdemes elgondolkodni azon, hogy a fekete széndarabka - a kályha előtt- és a ragyogó gyémánt anyaga ugyanaz.
2016. dec. 9. 16:28
 29/38 anonim ***** válasza:
(#27 a #26 viccolt)
2016. dec. 9. 16:29
 30/38 anonim ***** válasza:

28 Tudom. 27 vagyok.

Csak tájékoztatás jellegű információ azoknak akik el is hinnék amit 26 írt.

2016. dec. 9. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!