Miért fájdul meg a fejem, ha fekrakom a holdkő karkötőmet?
17-es nem igazán értem miért írsz h.lyeségeket, senki még csak szóba sem hozta a fetisizmust.
Tényleg ennyire unatkoztok,hogy a kérdés helyett magatokat elemezgetitek. Wow. Gratulálok.
Kérdező mikor először hozzád került jó alaposan folyóvízben kimostad, és utána éjszaka ablakba tetted? Ugyanis a holdkövet a holdfény segítségével tudod tölteni, vagy hegyikristály mellé letéve.
Az is lehet, hogy szimplán nincs rá szükséged és a szervezeted így jelez. Nem hiába mondják, hogy amelyikhez vonzódsz arra van szükséged. Legoman viszont mindig bölcs válaszokat ad :), próbáld ki, amit tanácsolt neked. Lehet szimplán mindig akkor akartad felvenni, mikor időjárás változás volt, és tudtodon kívül érzékeny a szervezeted az időjárásra. A másik tippem mennyi folyadékot iszol?
Inkább hagyjuk ezt a kérdést. Az idetartozó válasz helyett megkaptam az elemzést rólatok. Na azt volt igazán fejfájdító olvasni.
A kérdés csak egy ártatlan, laikus kérdés volt.
Remélem a hétvégén sikerül magatokat összeszedni!
Akik pedig érdemben hozzá tudtak szólni: nekik köszönöm!
Biztos, hogy hold? Nem urán?
Könnyen össze lehet ám téveszteni őket!
28 Tudom. 27 vagyok.
Csak tájékoztatás jellegű információ azoknak akik el is hinnék amit 26 írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!