Miért fájdul meg a fejem, ha fekrakom a holdkő karkötőmet?
Kedves első válaszoló!
Normális kérdést raktam fel, nem is értem, hogy miért válaszolt, ha nem ért hozzá, illetve ha ilyen rosszindulatú.
Így láttatlanban maradjuk annyiban, hogy mindenki abban hisz, amiben szeretne.
Abba -,hogy Ön szerint nekem kevés ész adatott meg-inkább ne menjünk bele.
Kedves második!
Pusztán csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért okoz fejfájást a karkötő vagy egyáltalán az okozza-e.
Nyílván, ha fáj tőle a fejem nem hordom, csak próbálgatom.
Mert placebo, és nálad az sem működik. Gondolj bele: egyszer jártak a Holdon "állítólag". Hogy hozhattak volna le annyi követ, hogy olcsó karkötőket készítsenek belőle?
És most ide a 0%-om!
Próbáltad már azt csinálni, hogy ha nem figyelsz arra, hogy elkezd-e fájni a fejed, hanem egy napig magadon tartod, akkor amikor eseménydús a napod van?
Ha elfeledkezel róla, és nem fáj a fejed, akkor nem a kő okozza, csak bebeszélted magadnak, és úgy érezted mintha fájna a fejed.
És most ide a 0%-om!
Tőlem megkaptad, mégpedig azért, mert olyan dologhoz fűzöl pikírt megjegyzést, amiről halvány ibolyád sincs, és a fáradságot sem veszed, hogy utánanézz, mielőtt megszólalsz.
A holdkő nem a Holdról származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!