Miért fájdul meg a fejem, ha fekrakom a holdkő karkötőmet?
"A beszélgetés azonban sokat javít."
Ja, ha neked ez a beszélgetés, hogy dobálózol számodra ismeretlen infókkal, csak rajta.
"nyugi 10es te is kaptál tőlem hiszen jobb adni mint kapni..."
Ha ez helyretette a lelki egyensúlyodat így péntek délután és feloldotta benned a heti stresszt, váljon egészségedre. Aki jobbító szándék nélkül ír marhaságot egy olyan kérdéshez, amiről fogalma sincs, azt lepontozom. A pontozás erről szól. Az a kérdés, hogy honnan van annyi holdkő, amennyit árulnak, amikor egyszer? járt csak ember a Holdon, pont a haszontalan válasz kategóriája.
Na elég ebből! :D:D
*
Véleményem szerint: nincs összefüggés a holdkő karkötő és a fejfájás között.
ne fáradjatok: ez 100%
Andizsuzsi. Én nem haragszom rád. Pont lexarom,hogy értékelsz. Nem vagyok fetisiszta, és nem hiszek az ezotétiában. Magam életét tudással megjobbítani akaró ember vagyok. Nem kérdezgetek kártyákat, hanem teljesítek.
De egy ezoterikusnak ez rossz. Én sem bántottalak,higgy, amiben szetetnél, de ha kérhetem, ne elmebeggé minősíts .
"de ha kérhetem, ne elmebeggé minősíts"
Nem minősítettelek egyáltalán. Azt mondtam, hogy olyan dologhoz szóltál hozzá, amiről nincs információd. Ez tény, nem minősítés. És semmi köze még csak az ezotériához sincs. Én sem hiszek benne, ettől függetlenül a holdkő egy, a Földön található ásvány, nem a Holdról származik. Ennyi.
"ne fáradjatok: ez 100%"
Megkaptad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!