Hogyan lehet az, hogy megálmodtam mikor kelek fel?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz éjszakám volt és stresszes voltam egészségügyi bajok miatt, azt álmodtam, hogy fölkeltem, 8:06 ot mutatott az óra, a telefonomon néztem meg, kimentem fogat mosni és inni 1 pohár vizet, majd vissza a szobámba szellőztetni. Majd fölkeltem, megcsináltam, és az ablakban beugrott egy álom, akkor emlékeztem vissza az álomra, hogy megálmondtam hogy mit fogok csinálni.2016. nov. 28. 15:17
2/5 anonim válasza:
Az időt félálomban is megnézhetted, úgy hogy csak a tudatalattid dolgozza fel az infót. Ugyan itt végig pörgött, hogy mi után mit akarsz csinálni. Végeredményben saját magadnak engedelmeskedtél, úgy hogy ezt csak később fogtad fel.
Aztán lehet más is..
3/5 anonim válasza:
Nekem számtalanszor volt már, hogy az óra megszólalása előtt ébredtem pár másodperccel, az elég jó érzés tud lenni. Vidéken szokták mondani az ilyenre, hogy felrúgja a kakast.
Olyan is előfordult már velem, hogy nyugtalan alvásnak az vetett véget, amit említettél, hogy láttam az órát (digitális kijelző a telefonon, lefordítva hogy ne világítson). Felkeltem, ránéztem az órára, bumm. Nem tudom mit jelent (mármint miért van), de a való életben is viszonylag jó időérzékem van.
4/5 anonim válasza:
én meg már hetek óra mindig arra kelek, hogy már nem alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!