Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy megálmod...

Hogyan lehet az, hogy megálmodtam mikor kelek fel?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz éjszakám volt és stresszes voltam egészségügyi bajok miatt, azt álmodtam, hogy fölkeltem, 8:06 ot mutatott az óra, a telefonomon néztem meg, kimentem fogat mosni és inni 1 pohár vizet, majd vissza a szobámba szellőztetni. Majd fölkeltem, megcsináltam, és az ablakban beugrott egy álom, akkor emlékeztem vissza az álomra, hogy megálmondtam hogy mit fogok csinálni.
2016. nov. 28. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez idoutazas volt.
2016. nov. 28. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Az időt félálomban is megnézhetted, úgy hogy csak a tudatalattid dolgozza fel az infót. Ugyan itt végig pörgött, hogy mi után mit akarsz csinálni. Végeredményben saját magadnak engedelmeskedtél, úgy hogy ezt csak később fogtad fel.

Aztán lehet más is..

2016. nov. 28. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem számtalanszor volt már, hogy az óra megszólalása előtt ébredtem pár másodperccel, az elég jó érzés tud lenni. Vidéken szokták mondani az ilyenre, hogy felrúgja a kakast.

Olyan is előfordult már velem, hogy nyugtalan alvásnak az vetett véget, amit említettél, hogy láttam az órát (digitális kijelző a telefonon, lefordítva hogy ne világítson). Felkeltem, ránéztem az órára, bumm. Nem tudom mit jelent (mármint miért van), de a való életben is viszonylag jó időérzékem van.

2016. nov. 29. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
én meg már hetek óra mindig arra kelek, hogy már nem alszom.
2016. nov. 30. 01:35
 5/5 anonim válasza:
igen
2020. máj. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!