Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki segítsen! Mit jelent,...

Valaki segítsen! Mit jelent, ha éjszakánként arra kelek fel, hogy mellettem a szőnyegemen csoszog valaki és figyel?

Figyelt kérdés
Nem csak 1x történt meg velem. Vagy 2 évvel ezelőtt volt az első, akkor arra ébredtem h valaki csoszog a szőnyegemen. A szekrényemen vannak díszbögrék, és utána arra eszméltem, h a bögrét mintha valaki megfogta volna és a szekrényre visszatette. Nagyon féltem. Majd reggel mikor felkelltem egy családi képem le volt esve a falról. Ezután egy ideig nem történtek ilyen durva dolgok. (csak kisebbek, amire nem is probaltam figyelni) Egy jó hete, megint elkezdődtek a dolgok de sokkal sűrűbenn jöttek elő és éjszaka elsőnek. Aludtam és megint hallottam a csoszogást és éreztem h valaki ott áll az ágyamnál nagyon félrem arra se mertem nézni majd mintha szatyrot vagy nem tudom mit csörgetett volna. Utána 2 napra rá megint a csoszogást hallottam. Egyik délután mikor hazaértem az iskolába leültem enni, és egyszer hirtelen a tűzhely''bekapcsolt'' mármint elkezdett kattogni. Nem tudtam leállítani. Ezután tesom szobajabol hallottam egy hangot. És később megint. És az utolsó ami tegnap történt, h olvastam a szobámba és hangot hallottam elsőnek nem ijedtem meg annyira. Utána mégegyszer hallottam és kijöttem inkább. segítsetek mit csináljak h ez elmúljon vagy h milyen ''szellem'' lehet?!

2015. jún. 8. 16:14
 1/10 anonim válasza:
59%
Hehe én is szeretek ilyesikkel foglalkozni, az okkultizmus teret nagyon szeretem, és a parajelenségeket is tanulmányozni. Tudom, h abnormális dolog de én élvezem az ilyesmit és kész :DD Én ezeket tudom ajánlani: temjént égess, engedj be a házba sok nafényt, próbálj feltöltődni pozitív energiával. Ha ezek közül egyik se jön be, olvass még Bibliából ördögűzős verseket, azt hiszem, hogy a Máté evangéliumába találsz rá konkrét példát, de ha keresel akkor még találsz :DDD Ha pedig ezek közül egyik se válik be, akkor szerintem érdemes profikhoz fordulnod :) Kiűzik a kis nem szeretett lényt nyugi, sok sikert :D És tudom, hogy mindez soknak hülyeség, de tudom,a feltételekt is és lehet talán 10% -a igaz lehet :)
2015. jún. 8. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezek a tünetek mind megfelelnek a paranoid skizofrénia betegséghez.

Keress fel egy szakorvost, mert komoly baj lehet!

2015. jún. 8. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez a Szobai csoszgórém
2015. jún. 8. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Régen én is hallottam csoszogást, az ajtónál volt, de sose jött közelebb. Aztán keresztbe fordítottam az ágyat, hogy több hely legyen, ekkor megszűnt a dolog, mivel a csoszogást a levegő áramlása okozta az ajtó alatt; az ágy új helyzete elzárta a közvetlen utat az ablakig, így nem volt akkora ereje, hogy a csoszogó hangot kiadja.
2015. jún. 8. 17:24
 5/10 Legoman ***** válasza:

Ezekre lehet logikus magyarázat is.

A csoszorgásra vagy az, amit az előttem levő mondott vagy a tér mágneses mezeje is okozhat paranoiát. Főleg, ha nagyon magas az érték. Ha sok elektronikus tárgy, és vezeték van a szobádban, esetleg a szobád alatt, akkor nagy eséllyel ez csak paranoia.

A polcot nézd meg, hogy nem-e lejt valamelyest. Tegyél rá egy pohár vizet, és nézd meg mennyire lejt, majd próbáld meg megcsinálni, vagy tedd beljebb a képet, és nézd meg, hogy úgy leesik-e.

Nem zárom ki a szellem jelenlétét, de azt sem, hogy van ott valami. Először találjunk rá logikus magyarázatot, majd utána jöhetnek a komolyabb dolgok. :)

2015. jún. 8. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A szőnyegen mégis,hogy lehet csoszogni? :-)
2015. jún. 8. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy csoszog , de az a lényeg h lépkedések vannak. Papám régen mikor meghalt azutánjöttek ezek a dolgok és mostanában sűrűn. Ő régen mindig csoszogott és az ő jelenlétét éreztem vagyis egyből rá gondoltam. Aki meg csak hülyeségeket írosgat azokra meg nem vagyok kíváncsi. Ha ő még nem élt át ilyet akkor semmit nem tudnak erről.
2015. jún. 8. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Első körben próbálj kizárni minden mást, bizonyosodj meg róla, hogy valóban "megmagyarázhatatlan" dologgal van dolgod.

Ezzel a "hallom a csoszogást, de nem merek odanézni" dologgal csak önmagadat hecceled és akár rosszabbodhat is a helyzet, ha eléggé felcukkolod magad. Szóval csak bátran, Te vagy otthon, akármi is az, neki nincs ott helye, védett vagy. Ezek a dolgok nem úgy működnek, mint a horrorfilmekben.

Ha minden kétséget kizáróan beigazolódik, például látsz is valamit, vagy hangokon kívül bármi mást tapasztalsz (valami megmozdul a szemed előtt, de nem csak a szemed sarkából, látsz egy alakot - tartsd észben azt is, hogy ilyenkor a képzeleted könnyen meg tud tréfálni), akkor érdemes tovább foglalkozni a dologgal. Ha nem parázol be a hangoktól, egy idő után abba fog maradni, és semmit sem tud ártani neked.

Tegyük fel, hogy egy szellem. Ha régóta itt van, akkor valamiből fenn kell tartania magát. Neked ott a tested, ami folyamatosan energiát termel számodra. Ő is erre pályázik, de ezt csak úgy tudja megcsapolni, ha foglalkozol vele, félsz tőle. A félelmed és az érzelmi változásaid táplálják. Ha egyensúlyban vagy, akkor sebezhetetlen vagy számára.

2015. jún. 8. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egy csoszogó szellemmel van dolgod.

Azt ajánlom hogy fogj egy zacskót és amikor hallod hogy csoszog akkor kezdj el te is csörömpölni a zacskóval meg a lábaddal csoszogj.Csapjatok csoszogó bulit.B+

2015. jún. 9. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi. Nem akartam csoszogni. Legközelebb jobban figyelek és mamuszban jövök. :)
2015. jún. 10. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!