Az jelenthet valamit, hogy egy bizonyos ideje mindig pontban 02:30-kor kelek fel bármi miatt?! Mindig csak ekkor kelek fel
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 20:16
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem van 2 lányom és mindig felkel valamelyik pontban 2.30-kor. Egy kicsit már ijesztő.
2/12 anonim válasza:
párhuzamos univerzum, a párhuzamos világok megsérülnek vagy ütköznek, és ezért valakinek módosúl az életmenete dá! Vagy a véletlen műve az egész! by megatron uzsidoboz.
3/12 anonim válasza:
Volt, hogy én is felkeltem éjszaka és mindig ugyanabban az időben ilyen 2-3 óra tájt(lehet, hogy én is pont 2:30kor)...de azóta se tudom miért
4/12 anonim válasza:
Akkor akarnak elvinni az ufók, akkor jár arra az ufójárat percre pontosan, csak te érzékeny vagy az elektromágneses mezejükre és felkelsz rá
5/12 anonim válasza:
Imádkozz és kérdezd meg Istent, hogy mi a terve az életeddel. Egyszer válaszolni fog.
6/12 anonim válasza:
Radiesztéziai sugárzás, ami abban az időpontban aktív.Ez a "vonal" vándorol.24 óra alatt körbehalad a földön.De nem minden évszakban egyformán aktív, érezhető némi eltérés.Nálunk pl úgy van, hogy a nagyszobában rendszeresen 12 és 1 óra között riadok fel, és egy ideig nyugtalan vagyok, aztán később visszaalszom.Másik szobában meg kizárólag hajnali 2-3 között.Ha zavar, megpróbálhatod áttenni az ágyat másik irányba .
7/12 anonim válasza:
Nézz utána a kínai szervórának. Tuti jó!
9/12 anonim válasza:
Lehet hogy valami történt/történni fog veled ebben az időpontban.
10/12 anonim válasza:
A kínai szervóra hasznos, de ha valaki egészséges, akkor nem fog hajnal 12 és 3 között felébredni a mája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!