A tetoválásoknak valóban van egy bizonyos vonzata?
Figyelt kérdés
Megváltoztathatja a sorsot?
Egyszer azt hallottam, hogy minden tetoválás egy "szellemet" köt hozzád. És fontos hogy pl 5 ágú csillagot ne tetováljunk magunkra
Milyen jelentése lehet egy univerzumos tetoválásnak?
2015. jan. 17. 19:32
1/7 anonim válasza:
A Planescape Torment-ben még stat-bónuszokat is adnak!
2/7 anonim válasza:
Bizony, képzeld el, mi minden van ezekben a festékanyagokban.
3/7 anonim válasza:
Én mindenféle ezotériás dologban hiszek, de szerintem semmilyen szellem nem kötödik a tetováláshoz. A sorsodat pedig nem a tetkónak kell megváltoztatnia hanem neked.
Nekem van egy ezotériával kapcsolatos tetkóm már évek óta, és egy fikarcnyit sem vâltozott a sorsom töle.
4/7 anonim válasza:
"A Planescape Torment-ben még stat-bónuszokat is adnak!"
Téged már most rögtön nagyon kedvellek, így látatlanban is.
Kérdező, nem tudom hol hallottad ezt, de nincs semmi valóságalapja. Az ötágú csillagban egyébként nincs semmi "gonosz", nem értem miért az lenne a kivétel.
5/7 anonim válasza:
Hát ha pl vöröscsillagot tetoválsz a homlokodra, és sarló-kalapácsot az arcodra, az eléggé befolyásolhatja a sorsodat:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
2015. jan. 17. 22:09
7/7 anonim válasza:
Szerintem max. annyi lehet, hogyha tetováltatsz magadra vmit, nyílván annak a képnek a jelentését mindig magadnál hordod. Ergo "felerősíted azt a rezgést". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!