Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden nap...

Miért van az, hogy minden nap hajnali 1 és 3 között felkelek?

Figyelt kérdés
Van amikor vissza alszom, de egy kis idő múlva újra felkelek. És hajnali 3 után ha végre elaludtam, akkor már nem kelek fel, csak reggel 7-8-kor(mindig ekkor kelek).

2016. nov. 4. 09:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És ha meg van, akkor hogy lehet ellene védekezni?
2016. nov. 6. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért hülyítitek ilyenekkel szegény kérdezőt? Most komolyan.
2016. nov. 6. 16:10
 13/22 anonim ***** válasza:
Léteznek árnyékoló eszközök, amik hatástalaníthatják a káros sugárzásokat, ez ügyben megbízható radiesztétától érdeklődj.Persze a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás, ha próbálsz olyan helyet keresni,ami sugárzás mentes és oda teszed áz ágyat.Ha esetleg nincs ilyen tiszta tér a szobádban, akkor is célszerű bizonyos időközönként az ágyat áthelyezni, vagy váltva hol egyik-hol másik szobában aludni, hogy a sugárzás ne érje minden éjszaka ugyan azt a testfelületet.Így az egészségkárosító hatás kevésbé tud érvényesülni, mivel nem tölt benne elég időt az ember .Szerencsére ez egy lassú folyamat.Hetek-hónapok kellenek, hogy komolyabban megbolygassa a szervezet működését.De már előtte érezhetők a figyelmezető jelek.Ha sikerül semleges helyet találnod, végig fogod aludni az éjszakát és kipihenten ébredsz majd.
2016. nov. 6. 16:30
 14/22 homo ludensz ***** válasza:

Senkit nem hülyítünk,senkire semmit rá nem erőltetünk. Nem kötelező hinni sem benne. Leírtam azt amit én tudok és ezzel senkinek nem okoztam kárt.Kérdezte,így elmondtam. A mozdonyvezetéshez nem értek tehát abban tanácsot nem tudok adni.

Néhány szomszédom megkért hogy a kertjében kutat szeretne fúratni,átmentem,beszélgettünk majd néhány helyen levertünk egy kis karót ahol vizet mutatott a pálca és oda fúratták ahol neki legjobban megfelelt. Egy kávét sem fogadtam el és most nem csapvízzel locsolják már évek óta a kertet.

2016. nov. 6. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem csak pénzzel lehet megkárosítani valakit, hanem azzal is, ha ilyen - senkit nem akarok megbántani, de - ostobaságokat terjesztetek. És érdekes módon a kérdező is erre harapott rá, nem arra, hogy változtatnia kellene az életmódján. Innentől már csak egy lépés, hogy valaki pénzért démonűzést is felajánljon. Ha nem fogadsz el pénzt érte, az szép dolog.
2016. nov. 7. 11:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem kotelezo hinned benne.Viszont milyen alapon degradalod le azt amit sokan masok tapasztalat gyakorlat altal tudnak? Masreszt ha nem hiszed,nem erdekel,akkor minek olvasod? A radiesztezia a bioenergetika temakorehez tartozik bizonyitott,gyakorlati teny,hogy vannak akik kepesek radiesztezias eszkozokkel vizet sugarzast,egyebet megkeresni.Ugy gondolom,nem ordongosseg nem kulonleges kepesseg,barki aki kedvet erez es megtanulja,kepes lehet ra.

En visszatero,makacs betegsegbol,almatlansagbol gyogyitottam ki csaladtagokat,ismerosoket,akik kertek.Azzal hogy bemertem a lakast es annak megfeleloen rendeztem at a szobat.Megdobbento volt a valtozas az allapotukban.Rendbejottek.

Azota hiszek ebben esalkalmazom ha szukseges nyugodj meg penzt en sem kerek,nem nagyuzemben vegzem,mivel eleg sok energiat kivesz egy egy ilyen meres az emberbol.En legalabbis megerzem.

Volt ismeros hazaspar,panaszkodtak hogy itt faj ott faj.erdekes modon ugyan azon a testtajekon voltak panaszaik szinte csak par centi elteressel.Egy agyban aludtak.Feltunoen gyanus volt a dolog.Monftam nekik rossz helyen van az ágy segitek atrakni hatha lesz javulas.De meg sem akartak probalni.Nos a ferj meghalt rakban.A feleseg szinten rakos ugyan ott.O tulelt par mutetet.Ugyan ott alszik azota is.Ujra felajanlottam a bemerest.Csak hummog.Hat ha valakinek annyit nem er az egeszsege hogy egy nyamvadt ágyat arrebb rakjon, akar hisz a dologban,akar nem, arra már nem tudok mit mondani...

2016. nov. 7. 11:48
 17/22 anonim ***** válasza:
#16: amikor elkezdtem olvasni a válaszodat, már fogalmaztam magamban, hogy "a vége az lesz, hogy rákot is lehet gyógyítani ezzel", és igazam lett, a végén tényleg leírtad ezt is. Már csak annyit mondok: köszönjük neked, nektek, az egész emberiség nevében!
2016. nov. 7. 14:23
 18/22 homo ludensz ***** válasza:

17#-es. Gondold végig,itt nálunk és másutt is sok helyen kibányászták az agyagot téglának a település szélén.Közben nőtt a város s kellett a hely de évekig oda hordták a szemetet,döglött állatokat,hulladékot a bányagödörbe. Az utolsó tíz méter(?)földel letakarták majd építési területként felparcellázták. Most egy egy ház vagy egy paneltömb áll ott. Füves,betonozott,rendezett környezet csak éppen sok ember egy szemétdomb "tetején" él.

Állj szembe egy ilyen panellel és gondolatban az ismeretséged alapján kérdez rá hogy Jóska bácsi s Juci néni meg az elmúlt öt év alatt milyen térképet tudnál felrajzolni a ház falára akik pld. daganatos betegségben meghaltak. Senki nem predesztinált arra itt hogy rákot gyógyítson. Kérdezd meg a fuldokló fát hogy neki mi a véleménye az ott pöfögő autók százaitól. Megmondja csak rá kell mérni bár minden marad a régiben.A hálószobádban ott az állandó mágnessel működő hangfalad? Tedd lehetőleg a fejedhez közel. A műholdas beltéri hét méterre is elsugároz feléd míg nézed a krimit. Kicsit végig kellene gondolni mielőtt Cselényi ötvenes években publikált Hartmann méréseit akkor is most is lesöprik. Ő mezőgazdászként a növények optimális helyeit kereste. Azóta persze létrejött a Hartmann Intézet s így az lett ismert.

2016. nov. 7. 20:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem gyogyitani lehet a rakot vele te nehez ertelmu!viszont meg lehet elozni hogy az ember tartosan olyan sugarzas felett fekudjon ami rakot is okozhat.Erdekes,azt belatod hogy az elektromos eszkozok is sugaroznak es az karos lehet.Igen az is karos.Es szemettelep felett is.
2016. nov. 7. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:

És a méreg, amit a repülőgépekről permeteznek ránk? A chemtrail? Az nem károsabb, mint a hangfalam mágnese?

A szeméttelepről annyit, hogy én konkrétan középkori temető felett lakom. Az rossz? Lehet, hogy ez is okoz valamit?

2016. nov. 8. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!