Szombat este kijött rajtam valami hányás féle betegség, este 10-től valami hajnali 4-ig több mint 7-szer hánytam, ma körülbelul reggeltől delutan 3ig aludtam, nagyon gyengenek erzem magam, ha felkelek elmenni wc-re akkor szedulok, ötlet? (többi lent)
Rengeteg folyadék, persze lehet leves formájában is, ilyenkor rengeteg folyadékot veszít a szervezet, ami csak mégjobban gyengíti, ha nem pótolod.
A gyümölcsöt majd inkább holnap kezdd el eszegetni, ilyenkor fontos a vitamin bevitel, de időt kell adni az emésztőrendszernek, amíg kicsit helyreáll. 2-3 nap múlva lehetőleg fogyassz probiotikumot, élőflólrás tejtermékeket, márpersze ha elmúlt.
Ha nem, akkor menj el a háziorvosodhoz, mert időnként antibiotikum kúra is kell.
Jobbulást!
Ameddig hányingered van, ne egyél semmit, és csak vizet is óvatosan igyál és csakis hidegen!
Gyümölcsöt, húst, tekterméket pár napig ne egyél! Amikor visszajön kicsit az étvágyad, pirítóst/rizst/főtt krumplit egyél, és inkább többször keveset!
Iskolába ne menj!
Pár napon belül elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!