Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden nap...

Miért van az, hogy minden nap hajnali 1 és 3 között felkelek?

Figyelt kérdés
Van amikor vissza alszom, de egy kis idő múlva újra felkelek. És hajnali 3 után ha végre elaludtam, akkor már nem kelek fel, csak reggel 7-8-kor(mindig ekkor kelek).

2016. nov. 4. 09:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Pontosítsunk: felkelsz vagy felébredsz? Mert nem mindegy. Ha akaratodon kívül felkelsz, jobb ha orvoshoz fordulsz ezzel. Ha csak felébredsz, akkor egyszerűen csak rosszul alszol. Próbálj meg változtatni a napirendeden. Ez mondjuk bármit takarhat, az étkezési szokások változtatásától kezdve a napi stresszen át a testmozgásig minden kihat az alvásunk minőségére. Sőt, az ágy, külső zajok is. Erre neked kell rájönnöd, hogy mitől nem alszol jól. Mindig is így aludtál, vagy van, amikor végigalszod rendesen az éjszakát?
2016. nov. 4. 10:00
 2/22 A kérdező kommentje:
Régebben végig aludtam rendesen, aztán kb 5-6 hónapja volt, hogy felébredtem hajnalban, de akkor kicsit később mint most. Aztán ez elmúlt, és most megint van.
2016. nov. 4. 10:14
 3/22 anonim ***** válasza:
Kevesebb folyadék lefekvés előtt.
2016. nov. 4. 10:34
 4/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó sem mondott rosszat. Ez nem ezotéria kategória egyébként, hanem inkább egészség.
2016. nov. 4. 10:44
 5/22 anonim ***** válasza:

Valószínű Hartmann sugárzás az oka.Sajnos nálam is ez van!

Itt találsz róla leírást:

[link]

2016. nov. 4. 17:56
 6/22 homo ludensz ***** válasza:
Igazából én is erre gyanakszom bár a mellékelt leírást nem is kellett elolvasnom mivel évekkel ezelőtt tanultam radiesztéziát és gyakoroltunk majd vizsgáztunk belőle. A Hartmann háló ugrik 0-3 óra között. Napközben is ez szokása csak akkor kevesen veszik észre mert nem ott tartózkodnak, dolgoznak,lotnak- futnak de mikor pihenni tér az ember akkor másnapra regenerálódni szeretne és pihenten ébredni. Ki kellene mérni és valami eszközzel vagy az ágyat vagy a Hartmannt kivenni egymás takarásából. Ez csak egy tipp persze mert mindenki maga dönti el hogy merre szeretne lépni s mit.
2016. nov. 4. 21:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet ki mérni? És a Hartmannt hogyan lehet kiszedni?
2016. nov. 5. 07:28
 8/22 homo ludensz ***** válasza:
Magyar pálcát használok mert azzal tanultam,van aki 2 lengyel pálcát használ.Ki mivel gondolja hogy valós eredményt mér. Fogom a pálcát és megközelítem az ágyat É.-D.i irányra merőlegesen,ha ott a sáv ,háló, elfordul 90 fokban a pálca. Attól is függ persze hogy miben laksz. Legjobban összenyomorodva a betonpanelban található mert igazából a téglalapszerű Hartmann rácsban elfér egy ágy és ott benne 0 a háló sugárzása. A rácsok mint a drótkerítés szemek kapcsolódnak egymáshoz és ott forog a pálca. Azért olvasgass utána mert érdekes. Több féle védelmet megcsinálta és nem az én kútfejemből pattant ki csak ezt is azt is kipróbáltam és mértem és mértem.
2016. nov. 5. 09:50
 9/22 anonim válasza:
De durva , azt hittem csak velem van ez :| csak en 2-3 kozott ebredek fel , majd magy nehezen visszaalszom 7-8 ig ...
2016. nov. 6. 08:51
 10/22 homo ludensz ***** válasza:

Van szakirodalmam természetesen amiből akkoriban készültem viszont egyszer ráérzel egy geopatikus sugárzás hullámhosszára és valaki leellenőrzi többé már nem kell bajlódnod vele csak mérni. Hartmann,vízér,Szent-György,Ley vonal...stb. Mindez itt a neten is fent van csak el kell olvasni. Pálcát én sárgarézből,saválló hegesztődrótból csináltam,bár most ipari ezüst pálcát használok.

Filléres ráfordításból megvalósítható csak a fogását nem tudom itt elmagyarázni.

2016. nov. 6. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!