Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik a képzeletbeli...

Nagyon hiányzik a képzeletbeli barátom, akit elküldtem, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itt a kérdés előzménye : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__7789..

Már augusztus vége óta nem láttam, és egyre szomorúbb leszek... Ez egyáltalán nem kamu. Azóta beszéltem a pszichológusommal, azt mondta, hogy egyszerűen csak magányos vagyok, azért volt mindez.

De nem tudom elfelejteni őt.

Tudom, hogy létezett, minden nehézségen átsegített.

Igazából annyira közel álltunk egymáshoz, hogy együtt zuhanyoztunk, és együtt is aludtunk. Nagyon sok emlékem van tőle, mit tegyek? Nem merem vissza hívni. Ha megkérném, biztos hogy jönne.

Anyukám már tud róla, régóta.

Ő hisz nekem, mert volt amikor én voltam a tolmácsuk.

Egyzser ő bíztatott hogy hívjam vissza, mert nagyon sokszor elküldtem, de mindig megbántam. Mit tegyek?

16/L

2016. okt. 25. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Írok neked privátot. Nem szeretném nyilvánosan leírni a válaszomat, mert csak lepontoznák.
2016. okt. 25. 22:48
 12/16 anonim válasza:

Ismerek egy lányt, aki hasonlóan hozzád egy képzeletbeli barátjába szeretett bele, és én is voltam hasonló helyzetbe, de csak akkor "vettem elő" a képzeletbeli barátomat(/nőmet) gondolatban, mikor kellett egy kis nyugalom, mondjuk stressz ellen elalvás előtt.

Az, hogy látni véled, és hogy érezni, az már elég komoly háttérre enged következtetni. Nálunk azért jött létre ez a képzeletbeli társ, mert kellett valami (valaki) a zaklatottság, vagy éppen a magány ellen. Nem rosszabb ez annál, mint amikor valaki agykontrollozik, vagy meditál, vagy bevesz egy nyugtatót, de csak abban az esetben, ha kordában tudod tartani.

Ha egyenesbe jönne a magánéleted, esetleg találnál egy olyan társat magadnak, akivel komoly bizalmi kapcsolat alakulna ki, akkor elhalványulna ennek a képzeletbeli barátnak a jelentősége. Ezt magamon tapasztaltam és annak a lánynak az elmondásából.

Ezt a barátot magadnak hoztad létre, így szerintem "hívd vissza", ha jobban érzed magadat tőle. De ez ne akadályozzon abban, hogy saját, valódi barátokat találj magadnak! Ártalmatlanabb megoldás a magányodra, mint mondjuk egy gyógyszeres kezelés.

A valódi megoldás persze az lenne, ha találnál magadnak valódi barátot (és nem feltétlenül szerelmet).

2016. okt. 25. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:

minden szakitas faj, es minden szakitasnal eljon a vagy, hogy utana nyulj a masiknak.

Viszont szerintem nem veletlenul kuldted el, szoval probalj meg ezekre az okokra koncentralni. Elobb-utobb el fog mulni a hianya. De a legjobb az lenne, ha keresnel egy olyan embert, aki hasonlo tulajdonsagokkal var rad. tudom, hogy nem konnyu es nem is fog menni elsore... de ez lenne a cel, gondolom.

miert kuldted el egyebkent?

2016. okt. 25. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
39%

Miért küldted el?

Miért hívsz képzeletbelinek egy fizikálisan létező entitást?

Írj rám és segítek.

2016. okt. 26. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
Hát lennék én is a barátod! Szívesen zuhanyoznék veled én is! Elég perverz lehetett az a képzelt barátod! Meg is mosta a hátad? Vagy esetleg más testrészed? Ha kell egy igazi barát engem hívj!
2016. okt. 26. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnánk még beszélni..

Találkoztam egy angyallal. Akit örökké szeretek.

2020. máj. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!