Mivel magyarázható?
Figyelt kérdés
Jöttem haza suliból,zenét hallgattam fülesen.Mentem az úton és szemben jött egy idős ember.Kb 50 méter távolság volt köztünk amikor valami miatt tudtam,hogy megfogja tőlem kérdezni az időt,így kivettem a fülest és megnéztem előre az időt is,hogy tudjak gyorsan válaszolni.Megállított és megkérdezte tőlem az időt,én meg csak nevettem magamba,hogy ezt tudtam előre.Ez szimpla megérzés volt?Honnan jött ez?2016. okt. 25. 14:10
1/6 anonim válasza:
Deja-vunak hívják.
Van amikor információt kapunk jövőből. Sok lehetőség van okkomplexumában.
Mivel magyarázható?
Mivel magyarázható gravitáció? XD
Létezésünk lényegéből fakadóan magyarázandó. Időn kívüli spirituális entitások vagyunk.
2/6 anonim válasza:
Nem Deja-vunak hívják, hanem megérzésnek.
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 a gravitacio nem magyarazhato?
igy a dejavu vagy megerzes is magyarazhato kell legyen
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, de tippelhetek? Zalaegerszegen történt?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat és nem,nem Zalaegerszegen történt.
2016. okt. 25. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!