Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mivel magyarázható ez a jelenség?

Mivel magyarázható ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Van egy jegyzetfüzetem aminek van egy műanyag borítása, ezt használtam egérpadnak már vagy fél éve. Azért ezt, mert sima a felülete.

Tegnap este még használtam, aztán ma reggelre valamitől szétolvadt! Teljesen eldeformálódott, olyan mintha valami erős hőforrás közelében hagytam volna.

Nem tudom elképzelni hogy mi okozhatja azt, hogy este amíg alszom spontán szétolvasztja magát. A fűtés a szobában több méterre van az asztaltól de az is épphogy langyos. Az se valószínű, hogy valaki bejött a szobámba.

Ez mitől van?

2016. okt. 13. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb műanyag egy adott idő után magától "szétolvad". Próbáld ki. Egy jól lezárt fémdobozba tegyél egy nem felfújt lufit.... és nézd meg pár év múlva. Úgy néz majd ki mint ami megolvadt, és még ragacsos is lesz. (Lehet hogy sokkal hamarabb bekövetkezik mint 2-3 év, de ez idő alatt biztos)
2016. okt. 13. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nem érted. Látszik rajta hogy erős hő érte.

Ha egy idő után maguktól szétolvadnak akkor én miért nem láttam még ilyet?

A műanyag szatyor élettartama 200-1000 év, ez jobb minőségű volt mint egy szatyor.

2016. okt. 13. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép róla nem tudom mennyire látszik.

2016. okt. 13. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem maradt egy felkapcsolt íróasztali lámpa alatt?
2016. okt. 20. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, írtam hogy egérpadnak használtam. ;(
2016. okt. 20. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!