Aki szerint ez a világ illúzió, például virtuális valóság: hogyan lehet kiszállni szerintetek?
#21, nem éreztem úgy, hogy megkérdőjelezted volna :)
Nincs "azután". Ez egy áramlás, amivel célszerű együtt haladni :)
#22 Értem. De sokszor van az, akik egyvalamiért élnek "azután" semmi sem marad, ami előrébb vinné őket. Meg az is benne van a pakliban, hogy valószínűleg nem azt a választ fogod kapni, amit vársz.
Ha azt feltételezzük, hogy a világ egy szimuláció sokkal valószínűbb, hogy a tudat az illúzió nem az, ami körülvesz minket.
Nagyon kedves vagy, hogy így látod (és bocsi, hogy iróniának éreztem), bár én valóban kissé hiányosnak és "nem-alátámasztottnak" vélem, amit írtam. Pláne, mert bizonyos részét tényleg megértetted, de nem teljesen. Én nem feltétlenül arra gondoltam, hogy a testünk az illúzió. Hanam az egész világ, ami rajtunk kívül van. De az illúziót sem a hagyományos módon értem. Nagyon is létezik az anyag. Viszont mindezt pont az elme generálja, szerintem.
Ha valakit érdekel, keressen utána a szolipszizmusnak, nagyon érdekes és pont ez a lényege. Bár szerintem kissé elrugaszkodott, de van alapja az egésznek és ez az alap a fontos.
>Egyetlen élet erre sosem volt elég :) Csak azt visszük magunkkal halálunk után, amit itt és most megtanulunk.
Te akkor nagyon különleges lehetsz én nem tudom mi volt a célom az előző életemben
Minden mindennel összefügg, el sem hinnénk, hogy mennyire.
És valóban: minden és mindenki EGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!