Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki szerint ez a világ illúzió...

Aki szerint ez a világ illúzió, például virtuális valóság: hogyan lehet kiszállni szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 22. 12:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
#19 Én nem akartam megkérdőjelezni az utadat csak kíváncsi voltam mihez kezdesz azután.
2016. okt. 22. 14:01
 22/45 anonim ***** válasza:

#21, nem éreztem úgy, hogy megkérdőjelezted volna :)

Nincs "azután". Ez egy áramlás, amivel célszerű együtt haladni :)

2016. okt. 22. 14:10
 23/45 anonim ***** válasza:

#22 Értem. De sokszor van az, akik egyvalamiért élnek "azután" semmi sem marad, ami előrébb vinné őket. Meg az is benne van a pakliban, hogy valószínűleg nem azt a választ fogod kapni, amit vársz.

Ha azt feltételezzük, hogy a világ egy szimuláció sokkal valószínűbb, hogy a tudat az illúzió nem az, ami körülvesz minket.

2016. okt. 22. 14:22
 24/45 piriiiii ***** válasza:

Nagyon kedves vagy, hogy így látod (és bocsi, hogy iróniának éreztem), bár én valóban kissé hiányosnak és "nem-alátámasztottnak" vélem, amit írtam. Pláne, mert bizonyos részét tényleg megértetted, de nem teljesen. Én nem feltétlenül arra gondoltam, hogy a testünk az illúzió. Hanam az egész világ, ami rajtunk kívül van. De az illúziót sem a hagyományos módon értem. Nagyon is létezik az anyag. Viszont mindezt pont az elme generálja, szerintem.

Ha valakit érdekel, keressen utána a szolipszizmusnak, nagyon érdekes és pont ez a lényege. Bár szerintem kissé elrugaszkodott, de van alapja az egésznek és ez az alap a fontos.

2016. okt. 22. 14:27
 25/45 anonim ***** válasza:
"Azután" semmi sem marad, ami előrébb vinné őket? :) Egyetlen élet erre sosem volt elég :) Csak azt visszük magunkkal halálunk után, amit itt és most megtanulunk. Emlékszem emberekre, előző életekből. Számomra ez elegendő bizonyíték. Mindenre.
2016. okt. 22. 14:27
 26/45 anonim ***** válasza:
#25 Tényleg emlékszel rájuk és tényleg léteztek? Honnan tudod? :D
2016. okt. 22. 14:30
 27/45 anonim ***** válasza:

>Egyetlen élet erre sosem volt elég :) Csak azt visszük magunkkal halálunk után, amit itt és most megtanulunk.

Te akkor nagyon különleges lehetsz én nem tudom mi volt a célom az előző életemben

2016. okt. 22. 14:33
 28/45 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol éltünk és mikor találkoztunk vagy hogy hogy hívtak minket. Csak azt tudom, hogy ismerős a hangja :) És sok más egyéb is van, amiket nem szeretnék részletezni. Ha valakit felismersz, egyszerűen csak tudod, hogy ismered. Na de itt be is fejezem ezt a vonalat, nem szeretnék róla többet írni :)
2016. okt. 22. 14:44
 29/45 anonim ***** válasza:
De a világszituáció meg a reinkarnáció nem egy és más dolog?
2016. okt. 22. 14:46
 30/45 anonim ***** válasza:

Minden mindennel összefügg, el sem hinnénk, hogy mennyire.

És valóban: minden és mindenki EGY.

2016. okt. 22. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!