Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki szerint ez a világ illúzió...

Aki szerint ez a világ illúzió, például virtuális valóság: hogyan lehet kiszállni szerintetek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 22. 12:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Viszont köszönöm szépen az információt. Nagyon értelmesen és intelligensen írtad le.:)

Még nekem is sikerült megérteni, hogy mire gondolsz.

2016. okt. 22. 13:28
 12/45 anonim ***** válasza:
#7 Akkor te már nagyon tapasztalt vagy.
2016. okt. 22. 13:29
 13/45 piriiiii ***** válasza:
Ez most irónia? :(
2016. okt. 22. 13:29
 14/45 anonim ***** válasza:
piriiiii, szerintem az volt.
2016. okt. 22. 13:30
 15/45 anonim ***** válasza:

"Sehogy! Ha NPC vagy sehogy se lehet kiszállni. Én is próbáltam már kiszállni, de sehol se találom a kilépés opciót."

Mert nem az van ráírva, hogy power vagy kilép, hisz nem akarják, hogy kiszálljunk.

A kilépés egyszerű. Ha nem teszed azt, ami a szimuláció oka, akkor megszüntetik magát a szimulációt. Azaz ne tegyél semmit sem !

Ha semmit sem teszel, akkor elő sem segíted a virtuális valóság létrehozásának célját. A depressziósok ebben nagyon jók.

2016. okt. 22. 13:31
 16/45 anonim ***** válasza:

#12, így is mondhatjuk. Az életemet tettem fel erre, és azóta kiderült az is, hogy nem véletlenül.

Öntudatlanul is követjük azt az utat, amelyen az életünk során -tudatosan- járnunk kell.

(#2, #7)

2016. okt. 22. 13:31
 17/45 piriiiii ***** válasza:
Szerintem is, de nem érdekes. Ha nem értette meg, az az ő problémája.
2016. okt. 22. 13:33
 18/45 anonim ***** válasza:

#15 Ha mindez szimuláció te is az vagy, így kilépni nem lehet.

#16 És mit érsz el, hogy tudod vagy nem tudod?

2016. okt. 22. 13:34
 19/45 anonim ***** válasza:

Delator, keresem a saját utam, ez igazából senki másra nem tartozik. Mindenkinek saját útja van. Én az enyémen szeretnék járni (ami valóban az enyém), nem valami mások által kitaposott ösvényen, amit társadalmi elvárásnak hívnak.

(#16)

2016. okt. 22. 13:38
 20/45 anonim ***** válasza:

Ez most nem irónia volt kedves piriiiii.

Más szemszögből mutattál a témára. A többség általában csak ide fröcsögi, hogy a világ illúzió és tovább sem gondolja, amit beszél.

A tiédben volt érték. Te minket tekintesz a tudatnak és a testet pedig annak, ami generálja az illúziót, a világot, a játéktért.

2016. okt. 22. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!