Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért dönt úgy valaki, hogy...

Miért dönt úgy valaki, hogy közvetlen öngyilkossága előtt vesz egy kg kenyeret?

Figyelt kérdés
Valamelyik ismerősöm öngyilkos lett, és előtte vett egy kg kenyeret, amiből nem evett...Lehet valami ezoterikus jelentése?

2016. okt. 19. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
alkohol volt? mert akkor nem tudja felmérni az ilyen helyzetet... nem is fázik, minden happy.
2016. okt. 20. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Hát én már hallottam ilyen öngyilkosságról...

Talán még egyszer utoljára akart csinálni valami emberit. Talán olyan magányos volt, hogy így akart érintkezni még emberi lényekkel. Talán azt várta, hogy a véletlen összehozza valakivel, aki megváltoztatja a tervét. Nagyon sajnálom, rettentő elkeseredett lehetett szegény.

Nekem egy ismerősöm közvetlenül a tervezett öngyilkossága előtt elment a háziorvosához gyógyszert íratni refluxra. Addig nem szedett rá olyan gyógyszert. Már minden elő volt készítve, garantáltan sikerült volna neki, és mégis. Az orvos hálistennek kiszúrt valamit rajta, és ráhívta a mentőt, ő így menekült meg. Egy ember közvetlenül az öngyilkosság előtt olyan megváltozott, beszűkült tudatállapotban van, hogy csinál ilyesmiket, maga se tudja, miért.

2016. okt. 20. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
És. Ali rágyújt egy cigira az öngyicelőtt az se logikus.
2016. okt. 20. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Hagyott búcsúlevelet? Ha nem, honnan veszed, hogy öngyilkosság történt? Sokkal valószínűbb, hogy valamit csinálni akart az erdőben, (akár az őzek nászát megfigyelni) és hogy ne éhezzen, vitt magával kenyeret.
2016. okt. 20. 16:20
 15/23 A kérdező kommentje:

Hagyott búcsúlevelet, de az nála volt, nem adta oda senkinek, nem hagyta ott sehol.

Szerintem az más, ha valaki elszív egy cigit az öngyilkosság előtt, és az is más, ha közvetlenül előtte emberrel érintkezik, mert az lehet egyfajta segélykiáltás, hogy mégsem akar meghalni.

Azon nem is csodálkoznék, ha megeszi a kedvenc csokiját előtte, vagy iszik alkoholt(nem ivott egyébként), de az, hogy tudja, hogy öngyilkos lesz, tudatosan a helyre megy, ahol meg akar halni, és előtte vesz egy kenyeret, nekem ez fura...

De hogyan tud úgy valaki megfagyni, hogy nem akar? Ha nagyon hideg van, azt csak érzi az ember, hogy elindul, vagy feláll és mozog, csinál valamit ellene...

2016. okt. 21. 09:36
 16/23 anonim ***** válasza:

családjának

vagy oylan erős a megszokás

2016. okt. 24. 23:14
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"De hogyan tud úgy valaki megfagyni, hogy nem akar? Ha nagyon hideg van, azt csak érzi az ember,"

-hát sajnos tud. Pl a sok vodkától nem bír lábra állni- és megfagy.

2016. okt. 24. 23:18
 18/23 A kérdező kommentje:
igen, de ő nem ivott semmi alkoholt, semmi drogot...semmi ilyen tudatmódosító nem volt a szervezetében
2016. okt. 24. 23:52
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki túlhül, nagyon fázik, akkor álmos lesz, és ha elalaszik, akkor megfagyhat
2016. okt. 25. 07:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Azert mert nem akart ehenhalni. En pl kb 3 liter vizet fogok vinni ongyilkossaghoz, mert en meg szomjanhalni nem akarok, csak szep csendben megfagyni/elverezni.
2016. okt. 25. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!