Miért dönt úgy valaki, hogy közvetlen öngyilkossága előtt vesz egy kg kenyeret?
Hát én már hallottam ilyen öngyilkosságról...
Talán még egyszer utoljára akart csinálni valami emberit. Talán olyan magányos volt, hogy így akart érintkezni még emberi lényekkel. Talán azt várta, hogy a véletlen összehozza valakivel, aki megváltoztatja a tervét. Nagyon sajnálom, rettentő elkeseredett lehetett szegény.
Nekem egy ismerősöm közvetlenül a tervezett öngyilkossága előtt elment a háziorvosához gyógyszert íratni refluxra. Addig nem szedett rá olyan gyógyszert. Már minden elő volt készítve, garantáltan sikerült volna neki, és mégis. Az orvos hálistennek kiszúrt valamit rajta, és ráhívta a mentőt, ő így menekült meg. Egy ember közvetlenül az öngyilkosság előtt olyan megváltozott, beszűkült tudatállapotban van, hogy csinál ilyesmiket, maga se tudja, miért.
Hagyott búcsúlevelet, de az nála volt, nem adta oda senkinek, nem hagyta ott sehol.
Szerintem az más, ha valaki elszív egy cigit az öngyilkosság előtt, és az is más, ha közvetlenül előtte emberrel érintkezik, mert az lehet egyfajta segélykiáltás, hogy mégsem akar meghalni.
Azon nem is csodálkoznék, ha megeszi a kedvenc csokiját előtte, vagy iszik alkoholt(nem ivott egyébként), de az, hogy tudja, hogy öngyilkos lesz, tudatosan a helyre megy, ahol meg akar halni, és előtte vesz egy kenyeret, nekem ez fura...
De hogyan tud úgy valaki megfagyni, hogy nem akar? Ha nagyon hideg van, azt csak érzi az ember, hogy elindul, vagy feláll és mozog, csinál valamit ellene...
családjának
vagy oylan erős a megszokás
"De hogyan tud úgy valaki megfagyni, hogy nem akar? Ha nagyon hideg van, azt csak érzi az ember,"
-hát sajnos tud. Pl a sok vodkától nem bír lábra állni- és megfagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!